Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Murat Yıldırım'ın setteki aile hayatı: İman ve Miray'la karavanında yaşıyor

Murat Yıldırım, yoğun meslek hayatına rağmen ailesini ihmal etmiyor. Sette karavanında eşi İman ve kızı Miray'la vakit geçiren oyuncu, ilk görüşte aşk yaşadığını söylüyor.

Yayın Tarihi: 04.01.2024 09:47
Güncelleme Tarihi: 04.01.2024 09:47

Murat Yıldırım'ın setteki aile hayatı: İman ve Miray'la karavanında yaşıyor

Murat Yıldırım: Sette karavanımız bizim evimiz oldu... İman'la orada vakit geçiriyoruz

Murat Yıldırım, meslek hayatında hareketli bir dönem geçiriyor. Başarılı oyuncu, hem iki sezondur rol aldığı Teşkilat dizisi, hem ardı ardına yaptığı reklam filmleri, hem de 3 haftada 363 bin 118 izleyiciye ulaşan Nefes Yer Eksi İki filmiyle gündemde. Birsen Altuntaş'ın youtube kanalına açıklamalarda bulunan Murat Yıldırım, meslek hayatının yoğun temposuna rağmen ev hayatını da göz ardı etmediğini söyledi ve şunları ekledi:

Murat Yıldırım'ın setteki aile hayatı: İman ve Miray'la karavanında yaşıyor

"Çalışmayı, yoğun olmayı çok seviyorum. Boş zamanlarım da ailemle geçiyor. Filmde, dizide, reklamda çalışırken, ailem hep yanımda. İman'la birlikte olmalıyız. Neticede bizim karavanımız var; orası bizim evimiz... Kendimize ev havası yarattık... Haftanın 6 günü neredeyse setteyim, ama bunu sorun etmiyorum... Bazen karavana Miray da uğruyor. Arada boşluklarım oluyor. Onların programına göre hareket ediyorum. Uyku saatine bağlı olarak eve yakın olduğum zaman kesinlikle Miray gelir, yoksa sabah giderken uyuyor. Akşam geldiğimde uyuyor, yoksa çocuğumu hiç göremiyorum" diye konuştu.

Faslı eşi İman Elbani'nin Ortadoğu'da çok popüler bir isim olduğunu hatırlatan Yıldırım "İman benimle hep beraber, birbirimizi çok seviyoruz... Bizim ilişkimiz ilk görüşte aşktan daha ileriye gitti. İkinci görüşmemizde evlenme teklif etmiştim. Biz birbirimizi tanıdıkça, birbirimizle ilgilendikçe birbirimizi daha çok sevmeye başladık" dedi.