Bist 100
10.711,2 0%
DOLAR
32,2 -0,01%
EURO
35,02 0,01%
ALTIN
2.503,84 0,63%

Murat Menteş ve Mehmet Ada Öztekin’den bomba proje: Dehşet Bey

Murat Menteş’in çizgi roman kahramanı “Dehşet Bey” sinemaya uyarlanıyor. Filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin, yapımcısı Saner Ayar. Başrol oyuncusu henüz belli değil.

Yayın Tarihi: 20.02.2024 09:20
Güncelleme Tarihi: 20.02.2024 09:22

Murat Menteş ve Mehmet Ada Öztekin’den bomba proje: Dehşet Bey

Dehşet Bey’in sinema macerası başlıyor

Ünlü yazar Murat Menteş’in çizgi roman dünyasında yarattığı efsanevi karakter “Dehşet Bey” beyaz perdeye taşınıyor. Bu heyecan verici projenin arkasında ise sektörün iki dev ismi var: Mehmet Ada Öztekin ve Saner Ayar.

Mehmet Ada Öztekin ve Murat Menteş ilk kez işbirliği yapıyor

Türk sinemasının en başarılı yönetmenlerinden biri olan Mehmet Ada Öztekin, Murat Menteş’in kalemini çok beğendiğini ve onunla çalışmak istediğini söyledi. Murat Menteş ise uzun zamandır yapım şirketlerinin ilgisini çeken “Dehşet Bey” karakterini Mehmet Ada Öztekin’in vizyonuna emanet etti. İkili, geçen hafta deneyimli yapımcı Saner Ayar ile anlaştı.

“Dehşet Bey” kim olacak?

“Dehşet Bey” çizgi romanlarının hayranları, karakterin sinemada nasıl canlanacağını merak ediyor. Filmin başrol oyuncusunun kim olacağı henüz belli değil. Ancak yönetmen ve yapımcı, oyuncu seçimleri için görüşmelere başladıklarını duyurdu. Filmin ne zaman vizyona gireceği ise henüz açıklanmadı.