Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Microsoft Teams’e kullanıcılar arası iletişimi kolaylaştıran yeni özellik!

Microsoft, Teams uygulamasına yeni bir özellik geldiğini duyurdu. Bu özelliğin uzaktan çalışanların iletişimini daha da kolaylaştıracağı belirtildi.

Yayın Tarihi: 03.01.2024 10:14
Güncelleme Tarihi: 03.01.2024 10:14

Microsoft Teams’e kullanıcılar arası iletişimi kolaylaştıran yeni özellik!

Eğer uzaktan çalışıyorsanız ve bir Microsoft Teams kullanıcısıysanız, kısa süre önce Teams’e dahil edilen bu özellik, sohbetler arasında mesaj göndermeyi daha kolay ve hızlı hale getirecek. Microsoft, kullanıcıların mesajları bir sohbetten diğerine tek bir tuşla göndermesine imkân veren ve iş arkadaşlarıyla bilgi paylaşımını kolaylaştıran yeni bir özelliğin kullanıma sunulduğunu açıkladı.

teams

SLACK UYGULAMASINA BENZİYOR

Microsoft, kişilerin sağ tıklama menüsünde yer alan ilet düğmesine tıklayarak mesajları iletebileceklerini duyurdu. Kullanıcılar, ayrıca alıcıya daha fazla bağlam sağlamak için iletilen bir mesaja ek metin de dahil edebilecek. Kullanıcılar, mesajları bireysel Teams sohbetlerine veya grup mesajlarına gönderebilecek.

Uygulamanın yeni özelliği, bir diğer popüler işyeri iletişim platformu olan Slack'teki ileri mesaj özelliğine benziyor. Mesaj gönderme özelliği, bireylerin mesajlardan metin kopyalayıp yapıştırmalarına gerek kalmadan kolayca bilgi paylaşmalarını sağlıyor.

Bir mesaj özel bir doğrudan mesajla gönderilse bile, kullanıcılar özel mesajı okumaktan faydalanabilecek iş arkadaşlarıyla notları paylaşmak için kendi takdirlerini kullanabilecek.