Mersin Toroslar'da kiracı evi ateşe verdi; şüpheli gözaltına alındı
Olayın detayları
Mersin'in Toroslar ilçesi Tozkoparan Mahallesi'nde, 4 katlı bir apartmanın son katındaki dairede kiracı Selçuk K tarafından yangın çıkarıldı. Şüphelinin mutfaktan aldığı bazı eşyaları balkondan dışarı fırlattığı, daha sonra apartmanın damına çıktığı bildirildi.
Müdahale ve sonrası
Alevlerin görülmesi üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Mahalle sakinlerinin saldırı girişiminde bulunduğu şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı.
Olay yerinde gerilim yükselirken, şüpheli ambulansa bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı. Şüphelinin uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürüldü. Öte yandan yangında büyük bölümü yanan evin kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.
Mersin'in Toroslar ilçesinde, kiracı olarak oturduğu apartman dairesinde yangın çıkaran şüpheli gözaltına alındı. Alevleri görenlerin ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.