Mersin'de akülü çocuk arabası ve bisiklet hırsızlığı güvenlik kamerası sayesinde aydınlatıldı
Toroslar ilçesinde yürütülen soruşturmada iki şüpheli yakalandı
Merkez Toroslar ilçesi Çağdaşkent Mahallesi'nde bir apartmandan akülü çocuk arabası ve bisiklet çalınması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.
Polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını titizlikle inceleyerek hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen Y.A. ve A.T. isimli şüphelileri tespit etti. Soruşturma sonrası her iki zanlı da yakalandı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından adli kontrol uygulanarak serbest bırakıldılar.
Öte yandan, çalınan akülü çocuk arabası ve bisiklet sahiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
MERSİN'DE BİR APARTMANDAN AKÜLÜ ÇOCUK ARABASI VE BİSİKLET ÇALAN 2 HIRSIZLIK ZANLISI, GÜVENLİK KAMERALARINCA TESPİT EDİLEREK YAKALANDI.