Gerede'de meydanda bıçaklı tehdit polisin iknasıyla sonlandırıldı

Bolu'nun Gerede ilçesinde elinde bıçakla bağırarak kendine zarar vereceğini söyleyen kişi, çevredekilerin ihbarı ve polisin iknasıyla kontrol altına alındı.

Yayın Tarihi: 25.10.2026 16:49
Güncelleme Tarihi: 25.10.2026 17:27

Gerede'de meydanda bıçaklı tehdit polisin iknasıyla sonlandırıldı

Gerede'de bıçaklı şahıs kontrol altına alındı

Bolu'nun Gerede ilçesinde, Cumhuriyet Meydanı'nda elinde bıçakla bağıran bir kişi çevredekilerin ihbarı üzerine polis ekiplerinin müdahalesiyle durduruldu. Edinilen bilgiye göre, şahıs kendine zarar vereceğini söyleyerek çevrede paniğe neden oldu.

Polisin ikna çalışması:

Olay yerine gelen ekipler, güvenlik önlemleri alarak şüpheliyle iletişime geçti. Polislerin sakinleştirici yaklaşımı ve yapılan görüşmeler sonucunda şahıs ikna edilerek kontrol altına alındı, fiziksel bir zarar oluşmadan olay sonlandırıldı.

İnceleme başlatıldı:

Gereken işlem ve tutanakların ardından ekipler olay yerinde inceleme başlattı. Yetkililer, olayın nedenine ilişkin soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

GEREDE İLÇESİNDE ELİNDE BIÇAKLA BAĞIRAN VE KENDİSİNE ZARAR VERECEĞİNİ SÖYLEYEN ŞAHIS, POLİS...

GEREDE İLÇESİNDE ELİNDE BIÇAKLA BAĞIRAN VE KENDİSİNE ZARAR VERECEĞİNİ SÖYLEYEN ŞAHIS, POLİS EKİPLERİNİ HAREKETE GEÇİRDİ

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.