Menemen'de eski erkek arkadaşının silahlı saldırısında hayatını kaybeden Gözde Akbaba Kırşehir'de defnedildi
KIRŞEHİR (İHA) – İzmir'in Menemen ilçesinde eski erkek arkadaşı tarafından silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitiren Gözde Akbaba (26), memleketi Kırşehir'de son yolculuğuna uğurlandı.
Cenaze ve otopsi işlemleri
Saldırıda kaldırıldığı hastanede vefat eden Akbaba'nın cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınan Akbaba'nın naaşı defnedilmek üzere memleketi Kırşehir'e getirildi.
Cenaze töreni
Gözde Akbaba için Kırşehir'de Sanayi Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazenin namazın ardından Hızırağa Mezarlığı'nda toprağa verildi. Törene Akbaba'nın ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı; acılı aile taziyeleri cami bahçesinde kabul etti.
Olayın ayrıntıları
Olay, 19 Ocak Pazartesi günü Menemen ilçesi İnönü Mahallesi'nde meydana geldi. İkamet ettiği sitenin girişine geldiği sırada, kendisini bir süredir rahatsız ettiği ve tehdit ettiği ileri sürülen eski erkek arkadaşı Lokman E. (33) tarafından silahlı saldırıya uğradı. İddialara göre hakkında uzaklaştırma kararı bulunan ve daha önce "sizi öldüreceğim" şeklinde tehditlerde bulunduğu öne sürülen Lokman E., site girişinde pusu kurarak Akbaba'ya ateş açtı. Akbaba, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı; burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
ÇİĞLİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NE 21 OCAK’TA KALDIRILAN VE HAYATINI KAYBEDEN 26 YAŞINDAKİ GÖZDE AKBABA, MEMLEKETİ KIRŞEHİR'DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.