Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Mehmet Ali Erbil: Ben Acun’un muhabir dostlarını tanıyorum Allah bir tek Acun'a mı yürü ya kulum dedi? Nereden geliyor bu uçaklar?

Acun Ilıcalı ile tartışan Mehmet Ali Erbil, YouTube yayınında servetini açıkladı. Erbil, Ilıcalı’nın kendisine husumet beslediğini ve mal varlığının kaynağını merak ettiğini söyledi. Erbil, 50 yıllık vergisini ödeyen bir sanatçı olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 26.12.2023 16:57
Güncelleme Tarihi: 26.12.2023 16:57

Mehmet Ali Erbil: Ben Acun’un muhabir dostlarını tanıyorum Allah bir tek Acun'a mı yürü ya kulum dedi? Nereden geliyor bu uçaklar?

Acun Ilıcalı ile polemiğe giren Mehmet Ali Erbil mal varlığını paylaştı

Acun Ilıcalı ile polemiğe giren Mehmet Ali Erbil, katıldığı YouTube yayınında Ilıcalı’nın kendisine husumet beslediğini öne sürerken, sorular üzerine mal varlığını paylaştı.

Şov dünyasının ünlü ismi Mehmet Ali Erbil, bir süre önce bir programda TV8’in sahibi Acun Ilıcalı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. 50 yıllık televizyon yıldızı olduğunu ve Acun Ilıcalı’nın aksine hızlı bir şekilde kanal kurup uçak sahibi olmadığını belirten Erbil, meşhur ismin mal varlığını merak ettiğini söylemişti.

Erbil, “Acun elinde mikrofonla bana yarım saatlik röportaj yapabilmek için kapımda bir saat bekliyordu. Birkaç yıl içinde iki tane ulusal kanal, bir dijital platform, İngiltere’de iki futbol takımı, iki özel uçak, sayısını bilmediğimiz tekneleri… Ben 50 yıllık televizyon yıldızıyım, ne bir kanalım var ne bir uçağım var. Artık bunu kamuoyuna duyuruyorum. Para aklamaya gelince, 300 eurom vardı, Almanya’da akladım da geldim” diye konuşmuştu.

Acun Ilıcalı’dan sert yanıt

Ilıcalı ise bu ifadelere; "Ona sadece gülüyorum. Kendisi Çarkıfelek’i ona vermediğimiz için kızgın, öyle anladık. Bir yapımcı ile oyuncu aynı parayı mı kazanır? Mehmet Ali eğer bir yapımcı kadar kazanmayı planladıysa hayata 5-0 yenik başlamış. Televizyonda belki bir milyar insana program izletiyorum; sonra Acun nasıl para kazanıyor? Ne güzel bir dünya bu ya! Mehmet Ali Erbil ile ben ne zaman bir araya gelmişim? Daha önce hiç benim kanalımda bulunmuş mu? Ben herkesi kanalımda istihdam etmek zorunda mıyım?" şeklinde karşılık vermişti.

Mehmet Ali Erbil’den yeni açıklamalar

Mehmet Ali Erbil, bu sert cevabın ardından Enver Aysever’in YouTube yayınına katıldı. “Altını çiziyorum, hiçbirimiz Acun düşmanı değiliz” diyen Erbil; şöyle devam etti

Sadece bir meslektaşı olarak, şov dünyasının içinde biri olarak bunları dile getiriyorum. Ben de sunuculuk yaptım, şov yaptım, dizilerde rol aldım, sinema filmlerinde oynadım, sahnelere çıktım. Belki Acun bunların üçte birini gerçekleştirmiştir.

Türkiye’de, dizileri tüm dünyada izlenen birçok yapım şirketi var. O yapım şirketlerinin yapımcılarının özel uçakları, özel televizyonları, iki tane futbol takımlarının olduğunu ben duymadım! "Ben Acun’un muhabir dostlarını tanıyorum 20-30 yıldır.

Hiçbirinin başını sokacak evleri bile yok. Allah yürü ya kulum sadece Acun’a mı dedi! Ben vergisini ödeyen bir vatandaş olarak merak ediyorum. Dilan Polat’ı da merak etmedik mi? Hepimizin tüyleri ürpermedi mi? Bu paralar nereden geliyor, kaynağı nedir?"

Mehmet Ali Erbil: “Ben hiç çalışmasam da çocuklarıma, torunlarıma yetecek kadar mal varlığım var.”

Acun bana iş vermekle yükümlü değil. Ben başarılarımı kanıtlamış biriyim. Haftanın beş günü Çarkıfelek birinci çıkıyordu. Benim korkacak bir şeyim yok, 50 yıldır devlete vergisini ödeyen insanım.

Sanatçılar arasında vergi rekortmeni olmuşluğum var. Kazandığım her şey ortada. Şu anda oturduğum ev bile toplasan 10 milyon eder. Eşlerime verdiğim evlerin toplamı da 10 milyon dolardır. Hiçbir zaman kumarda varımı yoğumu kaybetmedim. Çoluğumun çocuğumun geleceklerini güvence altına aldım. Ben hiç çalışmasam da çocuklarıma, torunlarıma yetecek kadar mal varlığım var.