Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 0%
EURO
35,08 0,18%
ALTIN
2.515,36 1,09%

Med Yapım yeni projesi için Birkan Sokullu ile görüşüyor! İşte detayları

Med Yapım, Ayşe Övür’ün çok okunan Zamanın Kapıları roman serisini Tod için diziye uyarlıyor. Başrolü için Birkan Sokullu ile görüşüyor. Dizi, yazılım ve siyaset dünyasının kesiştiği bir aşk hikâyesi.

Yayın Tarihi: 22.01.2024 15:12
Güncelleme Tarihi: 22.01.2024 15:12

Med Yapım yeni projesi için Birkan Sokullu ile görüşüyor! İşte detayları

Birkan Sokullu, Med Yapım'ın Zamanın Kapıları dizisi için görüşüyor

Dijital dizi sektörüne yeni bir soluk getirecek olan Zamanın Kapıları dizisi için hazırlıklar devam ediyor. Med Yapım, Ayşe Övür'ün çok okunan roman serisi Zamanın Kapıları'nı ekranlara taşıyor.

Ayşe Övür'ün romanından uyarlanan dizi Tod'da yayınlanacak

Med Yapım, beIN CONNECT'in yeni dijital platformu Tod için iddialı bir proje hazırlıyor. Senaryosunu Büşra Cebe'nin kaleme aldığı dizinin kaynağı, başarılı yazar Ayşe Övür'ün Zamanın Kapıları: İstanbul'un Öteki Yüzü adlı kitapları. Dizi, yazılım sektörünün tanınmış ismi ve gizemli bir kitabın yazarı Sinan'ın, siyaset dünyasının gözde kızı Nevra ile yaşadığı aşkı ve macerayı konu alıyor.

Birkan Sokullu dizinin başrolü için aday

Birsen Altuntaş'ın duyurduğuna göre, dizinin çekimlerine başlamadan önce oyuncu kadrosunu belirlemeye çalışan Med Yapım, dizinin başrolü Sinan için Birkan Sokullu ile görüşüyor. Sokullu'nun dizide yer alması halinde kiminle partner olacağı ise henüz belli değil. Dizinin yönetmen koltuğu için de görüşmeler devam ediyor.