Mavi listeyle birlik: Aydın sanayisinde değişim rüzgarı

2 Ekim seçimine Mavi Liste ile hazırlanan Gökhan Maraş, Aydın sanayisini farklı sektörleri bir araya getiren yeni bir birliktelikle tanımladı.

Yayın Tarihi: 23.09.2026 13:08
Güncelleme Tarihi: 23.09.2026 13:08

Mavi listeyle birlik: Aydın sanayisinde değişim rüzgarı

Mavi listeyle birlik: Aydın sanayisinde değişim rüzgarı

02 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olağan genel kurul için hazır olduklarını açıklayan Gökhan Maraş, Aydın Sanayi Odası çalışmalarının seçimin ötesinde bir birlikteliğe işaret ettiğini belirtti.

mavi listenin kapsadığı sektörler:

Hareketin öncülüğünü üstlenen Gökhan Maraş ve Caner Çerçioğlu liderliğindeki Mavi Liste, enerjiden gıdaya, otomotivden tekstile, madencilikten makineye kadar farklı sektörlerden sanayicileri aynı masa etrafında buluşturduğunu vurguluyor. Liste, tek bir çevre ya da sektörün temsili olmaktan ziyade çok sektörlü bir katılım hedefliyor.

seçim hazırlıkları ve destek akışı:

Seçime günler kala ekibe her gün destek açıklamalarının geldiği belirtiliyor; Maraş, bu yaklaşımın Aydın sanayisinde yeni bir beraberlik görüntüsü ortaya koyduğunu söyledi. Çalışmaların seçim sürecine hazırlanmanın yanı sıra sanayi camiasında ortak bir gündem oluşturma amacı taşıdığı öne sürülüyor.

Mavi Liste, 02 Ekim'e kadar sürecek temaslarla üyelerle doğrudan iletişim kurmayı ve farklı sektör temsilcilerini ortak hedefler etrafında bir araya getirmeyi sürdüreceklerini ifade etti.

AYDIN SANAYİ ODASI’NDA 02 EKİM GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAĞAN GENEL KURULA HAZIR OLDUKLARINI...

AYDIN SANAYİ ODASI’NDA 02 EKİM GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAĞAN GENEL KURULA HAZIR OLDUKLARINI BELİRTEN MAVİ LİSTE’NİN BAŞINDA YER ALAN GÖKHAN MARAŞ, "AYDIN SANAYİSİNDE RENK GİDEREK MAVİYE DÖNÜYOR" DEDİ.

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.