Mardin TSO Başkan Adayı Veysi Duyan, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mehmet Nas ile Görüştü
Mardin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan adayı ve Mardin 1969 Spor Asbaşkanı Veysi Duyan, seçim çalışmaları kapsamında Mardin Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mehmet Nası ziyaret etti.
Görüşmede ele alınan öncelikler
Ziyarette, şehrin ticari, sosyal ve kültürel gelişiminin yerelden genele doğru inşa edilmesi gerektiği vurgulandı. Taraflar, mahallelerin ekonomik potansiyeli ve küçük esnafın mevcut durumu üzerinde değerlendirmelerde bulundu.
Duyan, muhtarların halkın ve esnafın sorunlarını en yakından takip eden kişiler olduğunu belirterek şunları söyledi: "Mardin’imizin her bir sokağında, her bir mahallesinde halkımızın ve esnafımızın derdiyle ilk dertlenen isimler muhtarlarımızdır. Muhtarlarımız, bu şehrin idari ve sosyal kılcal damarlarıdır. Bugün Mehmet Nas ile gerçekleştirdiğimiz bu verimli görüşme, sahanın gerçek nabzını tutmamız adına çok değerlidir."
Ekim seçimleri ve yönetim anlayışı
Duyan, Ekim ayında yapılacak TSO seçimlerine değinerek, seçilmesi halinde katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini ifade etti. Duyan ayrıca şunları kaydetti: "Seçimleri kazanmamız durumunda, TSO bünyesinde yürüteceğimiz çalışmalarda sivil toplum kuruluşlarımızı ve Muhtarlar Federasyonumuz gibi yerel dinamikleri sürecin içerisine çok daha fazla dahil edeceğiz. Kuracağımız ortak akıl mekanizmalarıyla, mahallelerimizdeki ticari hareketliliği ve esnafımızın sorunlarını doğrudan muhataplarından dinleyerek çözüme kavuşturacağız. Katılımcı ve şeffaf bir ticaret odası yapısını hep birlikte inşa edeceğiz."
Ziyaretin sonunda Duyan, Mehmet Nasa misafirperverliği için teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi. Etkinlik, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sonlandırıldı.
MARDİN TİCARET VE SANAYİ ODASI (MTSO) BAŞKAN ADAYI VE MARDİN 1969 SPOR ASBAŞKANI VEYSİ DUYAN, SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA MARDİN MUHTARLAR FEDERASYONU BAŞKANI MEHMET NAS’I ZİYARET ETTİ.