Manisa Turgutlu'da traktör-otomobil çarpışması: Kütahyaspor taraftarları yaralı sürücüye yardım etti
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, ters yönden ilerleyerek yolun karşısına geçmeye çalışan kiremit yüklü bir traktörün bir otomobille çarpışması sonucu otomobil sürücüsü araç içerisinde sıkıştı. Şiddetli çarpışma nedeniyle her iki araçta da ağır hasar oluştu.
Müdahale ve kurtarma çalışmaları
Kaza ihbarının ardından olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonucunda, araçta sıkışan sürücü bulunduğu yerden çıkarıldı ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi yapıldı.
Taraftarların desteği
Kaza anında Karşıyaka deplasmanına gitmek üzere yolda olan Kütahyaspor taraftarları, olay yerine denk gelerek yaralı sürücünün yardımına koştu. Taraftarlar, ekipler gelene kadar olay yerinde güvenlik önlemlerinin alınmasına destek oldu; yaralının sakinleştirilmesi ve çevredeki trafiğin kontrollü şekilde yönlendirilmesine katkı sağladılar.
Son durum ve soruşturma
Araçtan çıkarılan sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumuna ilişkin resmi açıklama yapılmazken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
KÜTAHYASPOR TARAFTARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ, KAZADA YARALI SÜRÜCÜNÜN YARDIMINA KOŞTULAR