DOLAR
42,8 0%
EURO
50,14 0%
ALTIN
5.972,47 0%
BITCOIN
3.797.140,73 -0,56%

Manisa'da otomobilin kamyonete arkadan çarpması: 1 ölü, 2 yaralı

Manisa Kula'da otomobilin kamyonete arkadan çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı; D-300 karayolu kısa süreli trafiğe kapandı.

Yayın Tarihi: 13.11.2025 00:49
Güncelleme Tarihi: 13.11.2025 00:49

Manisa'da otomobilin kamyonete arkadan çarpması: 1 ölü, 2 yaralı

Manisa'da otomobil kamyonete arkadan çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Kaza, 21.30 sıralarında İzmir - Ankara D-300 Karayolu Kovukdere mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Abdullah Yavuz idaresindeki 34 CZB 115 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde seyir halinde olan Bedrettin K. idaresindeki 45 SA 7066 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

Olay yeri müdahalesi ve yaralıların durumu

Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan yolculardan Hikmet Akbağ (29) ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Abdullah Y. ile diğer yolcu Sultan Ç. ise yaralı olarak olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Salihli Can Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirim yapması üzerine olay yerine itfaiye, ambulans, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Trafik ve soruşturma

Kaza nedeniyle İzmir istikametinde D-300 karayolu bir süre trafiğe kapandı; araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Olayla ilgili inceleme ve adli soruşturma başlatıldı.

Not: Yetkililer kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için çalışma yürütüyor; ilk bilgiler sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiğini işaret ediyor.

MANİSA’NIN KULA İLÇESİNDE SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETMESİ...

MANİSA’NIN KULA İLÇESİNDE SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETMESİ SONUCU AYNI YÖNDE SEYİR HALİNDE OLAN KAMYONETE ARKADAN ÇARPTI. ÇARPIŞMANIN ETKİSİYLE SAVRULAN OTOMOBİLDE BULUNAN BİR KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN İKİ KİŞİ YARALANDI. KAZANIN ARDINDAN KARAYOLUNDA TRAFİK AKIŞI BİR SÜRE DURDU.

MANİSA’NIN KULA İLÇESİNDE SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETMESİ...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.