Manisa Alaşehir'de trafik kazasında bir polis şehit oldu
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, bir trafik polis aracının önündeki tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada polis memuru Ali Barut şehit oldu, bir diğer polis memuru Hatice Önal ise ağır yaralandı.
Olayın detayları
Kaza, Alaşehir - Sarıgöl yolu üzerindeki Yenimahalle Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı'nda gerçekleşti. Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'nde görevli olan Hatice Önal ile Ali Barut'un bulunduğu trafik aracı, önündeki tıra arkadan çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
İtfaiye ekipleri tarafından araçta sıkışan görevli polisler çıkarıldı. Yapılan müdahale sonucu Ali Barut'un şehit olduğu tespit edilirken, ağır yaralanan Hatice Önal önce Alaşehir Devlet Hastanesi'ne, ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne sevk edildi. Önal'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Soruşturma
Kazayla ilgili olarak yetkili birimler tarafından soruşturma başlatıldı. Olayın nedenine ilişkin değerlendirmeler ve resmi incelemeler sürüyor.
Yer, yaralı ve şehit bilgileri haberin içerisinde belirtilen şekliyle korunmuştur.
ŞEHİT POLİS MEMURU ALİ BARUT'UN MANİSA'NIN SALİHLİ İLÇESİ DOĞUMLU OLDUĞU ÖĞRENİLDİ.