DOLAR
42,7 0%
EURO
50,17 -0,03%
ALTIN
5.958,48 -1,03%
BITCOIN
3.835.967,8 -1,33%

Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Gülsüm Özer Tahliye Edildi

Manavgat Belediyesine yönelik rüşvet operasyonunda tutuklanan başkan yardımcısı Gülsüm Özer, adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Yayın Tarihi: 07.08.2025 21:04
Güncelleme Tarihi: 07.08.2025 21:04

Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Gülsüm Özer Tahliye Edildi

Manavgat Belediyesi'ne yönelik gerçekleştirilen rüşvet, irtikap ve zimmet operasyonunda tutuklanan belediye başkan yardımcısı Gülsüm Özer, bugün tahliye edildi. Özer'in aylık tutukluluk incelemesi sonrasında, yurt dışına çıkış yasağı konulması ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi.

Operasyon, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında gerçekleştirildi. İddialara göre, otel tadilatı, inşaat ruhsatı ve iskan başvuruları ile ilgili rüşvet alındığı öne sürülmüştü. Bu operasyon neticesinde, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve iş insanları da dahil olmak üzere toplamda 19 zanlı tutuklanırken, 16 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı