Malatya'da trafik tartışması sonrası halk otobüsüne silahlı saldırı
13 Kasım Perşembe günü saat 19.00 sıralarında Battalgazi ilçesi Başharık Mahallesi'nde, trafikte yaşanan bir tartışmanın ardından bir şahıs halk otobüsüne doğrulttuğu tabancayla ateş etti. Olay anı ve saldırganın davranışları güvenlik kameralarına yansıdı.
Olayın ayrıntıları
Edinilen bilgilere göre, otobüs sürücüsü E.K. ile trafikte çıkan tartışma sonrası araçtan inen şüpheli, şoföre doğru ateş açtı. Açılan ateşten bir kurşun yolcu camından içeri girerek şoför kabinine isabet etti. Olay sırasında otobüste bulunan yolcular büyük panik yaşadı; saldırganın ön kapıya yönelip yeniden ateş etmeye çalıştığı anlar da kameraya yansıdı.
Sürücünün müdahalesi ve soruşturma
Sürücü E.K., yolcuların güvenliğini sağlayarak otobüsü hızlıca bölgeden uzaklaştırdı. Şans eseri ne sürücü ne de yolcular yaralanırken, olay yerine sevk edilen polis ekipleri saldırganı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
TRAFİK TARTIŞTIĞI SÜRÜCÜYE TABANCA İLE ATEŞ AÇTI