Mahir Ünal’den Bilecik’te teşkilat buluşması ve manevi ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve önceki Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Bilecik’te il teşkilatıyla istişarelerde bulundu, valiliği ziyaret etti ve Şeyh Edebali Türbesi’ni andı.

Yayın Tarihi: 27.10.2026 13:59
Güncelleme Tarihi: 27.10.2026 13:59

Mahir Ünal’den Bilecik’te teşkilat buluşması ve manevi ziyaret

Mahir Ünal Bilecik programını teşkilatla sürdürdü

AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi ve önceki dönem Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Bilecik’te bir dizi resmi ve etkinlik ziyareti gerçekleştirdi. Program boyunca ilçedeki teşkilat çalışmaları, idari temaslar ve kültürel-manevi duraklar ön plana çıktı.

il başkanlığında istişareler

Ünal, programına ilk olarak AK Parti Bilecik İl Başkanlığı ziyaretiyle başladı. İl Başkanı Serkan Yıldırım ile bir araya gelen Ünal, teşkilat mensuplarıyla birlikte partinin saha ve örgüt çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu öne çıktı ve yerel dinamiklerin güçlendirilmesine yönelik görüş alışverişi yapıldı.

valilik görüşmesi ve Şeyh Edebali ziyareti

İl başkanlığındaki programın ardından Ünal, Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer ile görüştü. Ziyaretlerin son halkasında ise Ünal ve beraberindeki teşkilat üyeleri, Osmanlı Devleti’nin manevi mimarlarından Şeyh Edebali Hazretleri’nin türbesini ziyaret ederek rahmet ve minnetle andı.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ziyaret sonrası şu değerlendirmeyi paylaştı: "Önceki dönem Kültür ve Turizm Bakanımız, Genel Merkez MKYK Üyemiz Mahir Ünal’ı teşkilatımızla birlikte il başkanlığımızda ağırladık. Teşkilat çalışmalarımız üzerine samimi ve verimli istişarelerde bulunarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Ardından Valimiz Faik Oktay Sözer ile bir araya geldik. Son olarak Şeyh Edebali Hazretleri’nin türbesinde manevi mirasımızı yâd ederek kendisini rahmet ve minnetle andık. Mahir Ünal’a nazik buluşması ve değerli katkıları için teşekkür ediyorum".

Program, yerel teşkilatla sürdürülen istişarelerin yanı sıra idari temaslar ve manevi duraklarla tamamlandı; ziyaretler boyunca birlik mesajları ve kültürel mirasa saygı öne çıktı.

AK PARTİ GENEL MERKEZ MERKEZ KARAR VE YÖNETİM KURULU (MKYK) ÜYESİ, ÖNCEKİ DÖNEM KÜLTÜR VE TURİZM...

AK PARTİ GENEL MERKEZ MERKEZ KARAR VE YÖNETİM KURULU (MKYK) ÜYESİ, ÖNCEKİ DÖNEM KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MAHİR ÜNAL, BİLECİK’TE BİR DİZİ TEMASTA BULUNDU.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.