Maç sevincinin ardından Muğla'da yorgun mermiyle yaralanma

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Kötekli Mahallesi Obam Sitesi'nde yaşayan 45 yaşındaki D.B., üç el silah sesi sonrası koluna yorgun mermiyle yaralandı.

Yayın Tarihi: 04.11.2026 11:36
Güncelleme Tarihi: 04.11.2026 11:36

Maç sevincinin ardından Muğla'da yorgun mermiyle yaralanma

Olayın ayrıntıları:

Muğla'nın Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi Obam Sitesi'nde yaşayan 45 yaşındaki D.B., dün akşam üç el silah sesi duyduktan sonra kolunda ağrı hissetti.

D.B., rahatsızlığı üzerine hastaneye başvurarak tedavi gördü; sağlık ekipleri ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

Soruşturmanın odak noktası:

Olayın ardından emniyet ekipleri çalışma başlattı ve çevredeki görgü tanıkları ile güvenlik kameralarının incelenmesine başlandı.

Polisin üzerinde durduğu ihtimal, dün gece oynanan Şampiyonlar Ligi maçının ardından bazı kişilerin maç sevincini kutlamak amacıyla havaya ateş açmış olabileceği yönünde.

Güvenlik ve uyarılar:

Yetkililer, havaya ateş açmanın ciddi yaralanmalara yol açabileceğini belirterek vatandaşları tedbirli olmaya çağırdı. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma sürüyor.

KOLUNA YORGUN MERMİ İSABET ETTİ

KOLUNA YORGUN MERMİ İSABET ETTİ

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.