Lufthansa CEO'su Carsten Spohr'dan Münih Havalimanı Değerlendirmesi

Lufthansa CEO'su Carsten Spohr, Münih Havalimanı'nı Avrupa'nın en kötüsü olarak nitelendirdi.

Yayın Tarihi: 04.10.2024 15:00
Güncelleme Tarihi: 04.10.2024 15:00

Lufthansa CEO'su Carsten Spohr'dan Münih Havalimanı Değerlendirmesi

Lufthansa CEO'su Carsten Spohr'dan Şok Açıklama

Alman Spiegel dergisi, Lufthansa'nın Üst Yöneticisi Carsten Spohr'un, Münih Havalimanı ile ilgili çarpıcı bir değerlendirmede bulunduğunu aktardı. Spohr'un, bu önemli havaalanını "Avrupa'nın en kötüsü" olarak nitelendirmesi dikkat çekti.

Münih Havalimanı'nda Uzun Bekleme Süreleri

Spiegel'de yer alan habere göre, son dönemde Münih Havalimanı'nda güvenlik kontrollerinin neden olduğu uzun kuyruklar gündemde. Yolcuların güvenlik kontrolü için iki kilometreyi bulan uzun sıralarda beklediği belirtiliyor. Bu manzara sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Lufthansa'nın Stratejik Değişikliği

Lufthansa, 2022 yılında daha fazla uzun mesafeli uçuş gerçekleştirebilmek adına bazı uçaklarını Frankfurt'tan Münih'e taşımıştı. Ancak yaşanan aksaklıklar sonrası, bu uçakların yeniden Frankfurt'a kaydırılacağı ifade ediliyor.

Sonuç olarak, Münih Havalimanı'ndaki mevcut durum, hava yolu firması için büyük bir sorun teşkil ederken, yolcular açısından büyük bir rahatsızlık yaratmaya devam ediyor.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı