Kütahya'ya İki Yeni 112 Acil Sağlık Ambulansı Tahsis Edildi
Kütahya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ensar Durmuş, Sağlık Bakanlığı tarafından Kütahya'ya 2 adet 112 Acil Sağlık Ambulansı tahsis edildiğini açıkladı.
Hizmete Başlama Süreci
Doç. Dr. Durmuş, gerekli idari ve teknik işlemlerin tamamlanmasının ardından yeni ambulansların Altıntaş ve Hisarcık 112 Acil Yardım İstasyonlarında hizmet vermeye başlayacağını belirtti.
Beklenen Etki
Yeni ambulansların devreye girmesiyle birlikte acil sağlık hizmetlerinin etkinliğinin artması, müdahale sürelerinin kısalması ve vatandaşlara daha hızlı ile daha kaliteli sağlık hizmeti sunulması hedefleniyor. Bu adım, yerel acil sağlık kapasitesinin güçlendirilmesine yönelik bir uygulama olarak değerlendiriliyor.
Sonuç olarak, tahsis edilen araçların hizmete alınmasıyla Kütahya'daki acil sağlık hizmeti altyapısında güçlenme bekleniyor.
KÜTAHYA’YA 2 YENİ 112 ACİL SAĞLIK AMBULANSI TAHSİS EDİLDİ