Kütahya'da 'Gençler Camide, Alınlar Secdede' Sabah Namazı Buluşması Takvacılar Camii'nde Gerçekleşti

Kütahya Selim Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin katılımıyla Takvacılar Camii'nde düzenlenen sabah namazı buluşması yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 23.11.2025 10:33
Güncelleme Tarihi: 23.11.2025 10:33

Kütahya'da 'Gençler Camide, Alınlar Secdede' Sabah Namazı Buluşması Takvacılar Camii'nde Gerçekleşti

Kütahya'da "Gençler Camide, Alınlar Secdede" Sabah Namazı Buluşması

Kütahya Selim Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen "Gençler Camide, Alınlar Secdede" sabah namazı buluşması, Takvacılar Camiinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Etkinlik, gençlerin manevi hayatına ve sosyal birlikteliğine katkı sağlamayı hedefledi.

Program Detayları

Programa Kütahya Valisi Musa Işın, AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Murat Afşanünal, İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Sabah namazının ardından Kadim Vakfı tarafından öğrenci ve velilere kahvaltı ikram edildi.

Kahvaltı sonrasında bir konuşma yapan Vali Musa Işın, öğrencilere yönelik motivasyon mesajları verdi ve hem akademik hem de ahlaki gelişimin önemine vurgu yaptı.

Vali Musa Işın'ın Mesajı

Vali Musa Işın konuşmasında öğrencilere seslenerek şunları söyledi: "Sizler çok akıllısınız. İnşallah büyüdüğünüzde memleketinize değer katan, ahlaklı, inançlı, çalışkan bireyler olacaksınız. Bir elinizde Kur’an-ı Kerim, diğer elinizde bilgisayar olsun. Hem maneviyatı hem bilimi birlikte taşıyan güçlü bir nesil olacağınıza inanıyorum. Öğretmenlerinizi tebrik ediyorum. Anne ve babalarınıza selam söyleyin; sizleri böyle güzel okullara gönderdikleri ve destek oldukları için onları kutluyorum."

Konuşmasının sonunda Vali Işın, öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak gençlerin hem akademik hem ahlaki anlamda güçlü bireyler olarak yetişmesi gerektiğini yeniden vurguladı.

Kapanış ve Teşekkür

Programın sonunda Kadim Vakfı Başkanı Mustafa Önsay, sabah namazı buluşması ve kahvaltı programına katılan Vali Musa Işın’a, Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı’ya, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti. Etkinlik, katılımcılar arasında karşılıklı tebessüm ve teşvik mesajlarıyla sonlandı.

KÜTAHYA'DA "GENÇLER CAMİDE, ALINLAR SECDEDE" BULUŞMASI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

KÜTAHYA'DA "GENÇLER CAMİDE, ALINLAR SECDEDE" BULUŞMASI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

KÜTAHYA'DA "GENÇLER CAMİDE, ALINLAR SECDEDE" BULUŞMASI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.