Kütahya Belediyespor Uşak karşısında 69-65 ile güldü

Kütahya Belediyespor, A Grubu 3. haftasında Dumlupınar Kapalı Spor Salonu'nda Uşak'ı 69-65 yenerek taraftar önünde kritik bir galibiyet aldı.

Yayın Tarihi: 26.10.2026 09:52
Güncelleme Tarihi: 26.10.2026 09:52

Kütahya Belediyespor Uşak karşısında 69-65 ile güldü

maç özeti:

Türkiye Basketbol 2. Ligi 2026-2027 sezonu A Grubu’nun 3. haftasında Kütahya Belediyespor, Dumlupınar Kapalı Spor Salonu’nda İlkler Şehri Uşak Basketbol Spor Kulübü’nü 69-65 mağlup etti. Karşılaşma boyunca iki takım da galibiyet için yoğun çaba gösterdi; son düdüğe kadar süren mücadelede ev sahibi ekip, taraftarının desteğiyle öne geçti.

karşılaşmanın seyri:

Maç, başından itibaren dengeli bir görüntü sergiledi. Kütahya temsilcisi hücum ve savunmada zaman zaman üstünlük kurarken Uşak tarafı da skoru dengelemek için sık sık atak geliştirdi. Ev sahibi takımın kazanma azmi ve salon atmosferi, özellikle son periyotlarda skoru lehine çevirmesinde belirleyici oldu. Karşılaşmanın düşük skorlu ve sıkı savunmalı geçmesi, mücadelenin önemini gösterdi.

tepki ve değerlendirme:

Karşılaşmayı tribünden takip eden Eyüp Kahveci, müsabaka sonrasında sporcuları ve teknik ekibi tebrik ederek takıma ligdeki diğer maçlar için başarılar diledi. Kütahya Belediyespor cephesinden yapılan açıklamada ise sahadaki mücadeleden duyulan memnuniyet vurgulanarak, takımı yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür edildi. Alınan bu galibiyet, A Grubu’ndaki mücadelede ev sahibi ekip için moral kaynağı olurken sezonun ilerleyen haftaları için de önemli bir ivme sağladı.

KÜTAHYA BELEDİYESPOR, UŞAK TEMSİLCİSİNİ 69-65 MAĞLUP ETTİ

KÜTAHYA BELEDİYESPOR, UŞAK TEMSİLCİSİNİ 69-65 MAĞLUP ETTİ

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.