Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi Turanşah Kimdir, Nereli Kaç Yaşında?

Ali Ersan Duru, 19 Eylül 1984 tarihinde Ankara'da doğmuş ve oyunculuk eğitimi almış bir sanatçıdır. Kariyerine başladığı günden itibaren birçok dizi ve filmde başarılı performanslarıyla izleyicilerden övgü almıştır. Son olarak "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" dizisindeki Turanşah karakteriyle dikkat çekmektedir. Turanşah, dizide Ali Ersan Duru tarafından canlandırılan bir karakterdir. Turanşah, Selahaddin Eyyubi'nin bilmediği kardeşini oynamaktadır

Yayın Tarihi: 25.12.2023 19:41
Güncelleme Tarihi: 25.12.2023 19:41

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi Turanşah Kimdir, Nereli Kaç Yaşında?

2023 yılında TRT 1'in yeni dizisi "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi"de Selahaddin Eyyubi'nin kardeşi Turanşah karakterini canlandıran Ali Ersan Duru, oyunculuk kariyerine başarılı işlere imza atarak devam etmektedir.

selahaddin

ALİ ERSAN DURU KİMDİR?

Ali Ersan Duru, 19 Eylül 1984 tarihinde Ankara'da doğan bir sinema ve dizi oyuncusudur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Duru, eğitim hayatı boyunca amatör tiyatro gruplarında yer alarak oyunculuk deneyimleri kazanmıştır. İlk profesyonel oyunculuk deneyimini TRT 1'de yayınlanan "Başrolde Aşk" isimli sit-com ile yaşayan Ali Ersan Duru, kariyerine hızlı bir başlangıç yapmıştır.

Ali Ersan Duru'nun televizyon kariyerindeki çıkışı, "Başrolde Aşk" dizisi ile gerçekleşmiştir. Ardından "Lale Devri," "Yağmurdan Kaçarken," "Bugünün Saraylısı," "Gönül İşleri," "Aşk Zamanı," "Şahane Damat," "Diriliş Ertuğrul," "Kalbimin Sultanı," ve "Sen Anlat Karadeniz" gibi birçok projede yer almıştır. Bu dizilerdeki başarılı performansları izleyiciler tarafından takdirle karşılanmıştır.

selahaddin

2018 yılında TRT 1'in sevilen dizisi "Diriliş Ertuğrul"da Albastı Beybolat karakterini canlandıran Ali Ersan Duru, bu dönemde geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınmıştır. Oyunculuk yeteneği ve karakterlere kattığı derinlikle dikkat çeken Duru, Türk televizyon dünyasındaki önemli projelerde yer alarak kariyerini sürdürmüştür.