Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kore Uyarlaması Taş, Kağıt, Makas’ta Hande Ataizi Sürprizi

Hande Ataizi, yeni dizisi Taş, Kağıt, Makas’ta savcı Süreyya rolüyle izleyicileriyle buluşacak. Dizi, Kanal D’de ocak ayında başlayacak. Dizi, Kore yapımı Remember: War Of The Son’un Türkiye uyarlaması.

Yayın Tarihi: 20.12.2023 16:30
Güncelleme Tarihi: 20.12.2023 16:30

Kore Uyarlaması Taş, Kağıt, Makas’ta Hande Ataizi Sürprizi

Hande Ataizi, Savcı Süreyya Olarak Ekranlara Geri Dönüyor

Hande Ataizi, Camdaki Kız ve Bihter filmlerindeki başarılı performanslarının ardından yeni bir diziyle izleyici karşısına çıkıyor. Ünlü oyuncu, MF Yapım'ın Kanal D için hazırladığı Taş, Kağıt, Makas adlı dizide savcı Süreyya karakterini oynayacak.

Hande Ataizi, Kore Dizisinden Uyarlanan Taş, Kağıt, Makas'ta Savcı Süreyya

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Taş, Kağıt, Makas, Kore'nin ünlü dizisi Remember: War Of The Son'un Türkiye uyarlaması olarak dikkat çekiyor. Dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan, senaristliğini ise Uğraş Güneş üstleniyor. Dizinin başrollerinde Ekin Koç ve Serra Arıtürk yer alıyor. Hande Ataizi ise dizide, güçlü ve cesur bir savcı olan Süreyya rolüyle ekranlara geri dönüyor. Ataizi, daha önce Camdaki Kız'da Cana, Bihter filminde ise Firdevs karakterlerini canlandırmıştı.

Taş, Kağıt, Makas, Ocak Ayında Başlıyor

Taş, Kağıt, Makas dizisinin ocak ayının başında çekimlerine başlanması planlanıyor. Dizinin kadrosunda birçok ünlü ismin yer alması bekleniyor. Dizi, izleyicileri sürükleyici bir hikayeyle buluşturacak.