Konya'da 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Karneleri Dağıtıldı

Konya'da 2025-2026 eğitim-öğretim yılı 1. dönemi sona erdi; Meram Mehmet Hasan Sert İlkokulu'nda karneler dağıtıldı, protokol üyeleri öğrencilere başarı diledi.

Yayın Tarihi: 16.01.2026 12:22
Güncelleme Tarihi: 16.01.2026 12:48

Konya'da 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Karneleri Dağıtıldı

Konya'da 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Karneleri Dağıtıldı

Meram Mehmet Hasan Sert İlkokulu'nda düzenlenen törende protokol üyeleri öğrencilere karne ve hediye takdim etti

Konya genelinde 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı 1. dönemi sona erdi ve öğrenciler karnelerini alarak yarıyıl tatiline başladı.

Karne dağıtım töreni, Meram Mehmet Hasan Sert İlkokulunda gerçekleştirildi. Törene Vali İbrahim Akın, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit katıldı.

Törende protokol üyeleri öğrencilere karne ve hediyelerini verdi, öğrencilere başarılar diledi. Vali İbrahim Akın, karne dağıtımının ardından öğretmenlerle bir araya gelerek öğretmenleri tebrik etti.

Program, katılımcıların toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

KONYA'DA 2025-2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEMİNİN SONA ERMESİYLE ÖĞRENCİLER KARNE ALARAK YARIYIL...

KONYA'DA 2025-2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEMİNİN SONA ERMESİYLE ÖĞRENCİLER KARNE ALARAK YARIYIL TATİLİNE GİRDİ.

KONYA'DA 2025-2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEMİNİN SONA ERMESİYLE ÖĞRENCİLER KARNE ALARAK YARIYIL...

Yazar
EDİTÖR

Sultan Bulut

Ben Sultan Bulut, 28 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Yaşam kategorisinde moda, kültür-sanat etkinlikleri ve şehir rehberleri hazırlıyorum. Trendleri yakından takip ederim. Estetik zevkime güvenirim ve detaycıyımdır.