DOLAR
42,6 -0,06%
EURO
49,69 -0,25%
ALTIN
5.755,82 0,14%
BITCOIN
3.938.021,1 0,64%

Koçarlı'da Mobil Halk Ekmek Hizmeti Vatandaştan Takdir Topluyor

Koçarlı'da Belediye Başkanı Özür Arıcı'nın başlattığı mobil halk ekmek aracı, taze, hijyenik ve uygun fiyatlı ekmekle erişimi kolaylaştırıyor.

Yayın Tarihi: 06.11.2025 17:10
Güncelleme Tarihi: 06.11.2025 17:10

Koçarlı'da Mobil Halk Ekmek Hizmeti Vatandaştan Takdir Topluyor

Koçarlı'da Mobil Halk Ekmek Hizmeti Vatandaştan Takdir Topluyor

Koçarlı Belediye Başkanı Özür Arıcı öncülüğünde başlatılan mobil halk ekmek satış projesi, ilçede yaşayan vatandaşlardan olumlu geri dönüş alıyor. Proje kapsamında ilçedeki fırınlardan temin edilen ekmekler, mobil ekmek satış aracı ile mahallelere ulaştırılıyor.

Uygulamanın işleyişi ve önemi

Satışa sunulan ekmekler günlük taze ve hijyenik koşullarda hazırlanıyor ve piyasaya göre uygun fiyatlarla vatandaşlara sunuluyor. Uygulama, özellikle merkeze gitmekte güçlük çeken kırsal mahalle sakinleri için erişimi kolaylaştırması bakımından önem taşıyor.

Vatandaşların değerlendirmesi

Projeyi deneyimleyen Koçarlılı vatandaşlar, uygulamanın hem fiyat hem de erişim açısından sağladığı kolaylıktan memnun olduklarını belirterek Başkan Arıcı ve ekibine teşekkür etti. Vatandaşlar ayrıca hijyenin korunmasına vurgu yaparak projenin devam etmesini ve ekmek satışının daha geniş alanlara yayılarak sürdürülmesini talep etti.

Belediye yetkilisinin açıklaması

Başkan Arıcı, vatandaşların hizmetten memnuniyet duyduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Vatandaşlarımız kırsal mahallelerimizde hijyenik ve uygun fiyatlı ekmeklere kolayca ulaşabiliyor. Her gün farklı mahallelerde mobil ekmek satış aracımız ekmeği halkımızın ayağına götürüyor. Özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların ekmek ihtiyacını karşılanıyor olması bizi ayrıca mutlu ediyor. Sosyal Belediyecilik anlamında elimizden geldiğince vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz."

Mobil halk ekmek uygulaması, yerel hizmetlerin ulaşılabilirliğini artırma ve sosyal belediyecilik yaklaşımını güçlendirme amacıyla dikkat çekiyor.

KOÇARLI BELEDİYE BAŞKANI ÖZÜR ARICI’NIN GİRİŞİMLERİ İLE İLÇEDE BAŞLATILAN HALK EKMEK SATIŞ PROJESİ...

KOÇARLI BELEDİYE BAŞKANI ÖZÜR ARICI’NIN GİRİŞİMLERİ İLE İLÇEDE BAŞLATILAN HALK EKMEK SATIŞ PROJESİ VATANDAŞTAN TAKDİR TOPLUYOR.

KOÇARLI BELEDİYE BAŞKANI ÖZÜR ARICI’NIN GİRİŞİMLERİ İLE İLÇEDE BAŞLATILAN HALK EKMEK SATIŞ PROJESİ...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı