Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen ne zaman taburcu olacak? Diziye dönüşü hakkında merak edilenler

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirdi. Hastanede tedavi gören oyuncunun taburcu olma ve diziye dönme tarihi belli değil.

Yayın Tarihi: 22.02.2024 09:15
Güncelleme Tarihi: 22.02.2024 09:15

Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen ne zaman taburcu olacak? Diziye dönüşü hakkında merak edilenler

Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen'in Sağlık Durumu Nasıl?

Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen karakteri Apo'yu canlandıran Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. 61 yaşındaki oyuncunun evine ve ekrana ne zaman döneceği hayranları tarafından merakla bekleniyor. Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz ay beyin kanaması geçirmiş ve Ataşehir'deki Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Usta oyuncu, 26 Ocak Cuma gününden itibaren tedavi görmeye başladı. Tanrıöğen, birer gün arayla 2 kez ameliyat masasına yattı. Oyuncunun hastanede 4. haftasını doldurmak üzere olduğu belirtildi.

Settar Tanrıöğen ne zaman taburcu olacak?

Settar Tanrıöğen'in sağlık durumunun beklenenden daha yavaş iyileştiği öğrenildi. Bu nedenle oyuncunun bu cuma taburcu olması planlanan tarihin ertelendiği bildirildi. Tanrıöğen'in bir süre daha hastanede kalacağı ve ziyaretçi kabul etmediği ifade edildi.

Settar Tanrıöğen diziye ne zaman dönecek?

Kızılcık Şerbeti dizisinin hayranları, Settar Tanrıöğen'in Apo karakterini çok özledi. Oyuncunun dizideki rolüne ne zaman geri döneceği ise henüz belli değil. Tanrıöğen'in önümüzdeki 2 bölümde daha dizide yer almayacağı kesinleşti. Daha sonraki bölümler için ise oyuncunun doktorlarının vereceği rapora göre karar verilecek.