Bist 100
10.739,57 0%
DOLAR
32,22 0,13%
EURO
35,03 0,07%
ALTIN
2.488,36 -0,38%

Kızılcık Şerbeti'nde rol gereği hastaneye kaldırılan oyuncu Settar Tanrıöğen dün gece beyin kanaması geçirdi!

Kızılcık Şerbeti dizisinin Apo’su Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun ameliyatı başarılı oldu ve sağlık durumu iyiye gidiyor. Dizide de kalp krizi geçiren Tanrıöğen, sevenlerini korkuttu.

Yayın Tarihi: 27.01.2024 14:48
Güncelleme Tarihi: 27.01.2024 17:19

Kızılcık Şerbeti'nde rol gereği hastaneye kaldırılan oyuncu Settar Tanrıöğen dün gece beyin kanaması geçirdi!

Settar Tanrıöğen’in Sağlık Durumu Hakkında Son Gelişmeler

Kızılcık Şerbeti dizisinde Apo lakaplı Abdullah karakterini başarıyla canlandıran Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun sağlık durumuyla ilgili son bilgiler şöyle:

Settar Tanrıöğen Beyin Kanaması Nedeniyle Ameliyat Edildi

Kızılcık Şerbeti dizisinin seyircilerin gönlünde taht kuran karakteri Abdullah’ı oynayan Settar Tanrıöğen, dün gece beyin kanaması nedeniyle acil olarak ameliyata alındı. 61 yaşındaki usta oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu ve bir hafta boyunca istirahat edeceği açıklandı.

Settar Tanrıöğen, son dönemde halsizlik, denge bozukluğu ve hafıza sorunu gibi şikayetler yaşamaktaydı. Sıkı bir diyet uygulayan oyuncunun vücudundaki tuz oranı düşmüştü. Geçen hafta rahatsızlığı artan Tanrıöğen, Taksim Acıbadem Hastanesi’ne getirildi. Burada yapılan incelemelerde, beynindeki bir damarın yırtıldığı ve kanama yaptığı belirlendi. Tanrıöğen, hızla Ataşehir Acıbadem Hastanesi’ne sevk edildi. Dün gece saat 01.00’de ameliyata alınan oyuncunun operasyonu 2 saat sürdü. Sabah uyandığında kendisini iyi hissettiğini söyleyen Tanrıöğen’in, doktorların önerisi üzerine bir hafta dinleneceği öğrenildi.

Settar Tanrıöğen Dizide de Kalp Krizi Geçirmişti

Tanrıöğen, rol aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde de kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Dizinin yapımcısı Gold Film, oyuncunun sağlığına çok önem verdiğini ve haftada sadece 3 gün çalıştırdığını belirtti. Tanrıöğen’in diğer günlerde de tiyatro sahnesinde yer aldığı ifade edildi.
Usta Oyuncu'nun sağlık durumu ile ilgili ilk açıklama geldi. ''Detay için tıklayın''