Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kızılcık Şerbeti'nde neler oluyor? Kıvılcım ve Ömer yeniden birlikte mi olacak?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım ve Ömer’in aşkı yeniden canlanıyor. Görkem, Ertuğrul, Mustafa, Nilay, Pembe, Alev, Doğa ve Fatih’in başlarına gelenler sezon finaline damga vuracak.

Yayın Tarihi: 18.01.2024 09:26
Güncelleme Tarihi: 18.01.2024 09:26

Kızılcık Şerbeti'nde neler oluyor? Kıvılcım ve Ömer yeniden birlikte mi olacak?

Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım ve Ömer'in aşkı yeniden alevleniyor!

Kızılcık Şerbeti, Show TV'nin sevilen dizisi olarak her hafta reyting rekorları kırıyor. Gold Film yapımı olan dizinin senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alıyor. Dizinin 65. bölümünde sezon finali yapılması beklenirken, izleyicileri heyecan dolu olaylar bekliyor.

Kıvılcım ve Ömer arasında neler olacak?

Dizinin en çok merak edilen konusu ise Kıvılcım (Evrim Alasya) ve Ömer'in (Barış Kılıç) aşkı. İkili, Birsen Altuntaş'ın youtube kanalındaki röportajlarında ayrıldıktan sonra tekrar birlikte olacaklarını söylemişlerdi. Fakat Ömer'in hayatına giren Görkem (Özge Özacar) işleri karıştırmıştı.

Kulislerde konuşulanlara göre, çiftin yakında kavuşması an meselesi... Görkem, diziden çıkmayacak ama tesadüfen tanıştığı biriyle aralarında bir şeyler olacak. Ertuğrul (Kayra Şenocak) ile Kıvılcım'ın ilişkisi ise Nursema (Ceren Karakoç) yalanı ikilinin sonu olacak. Üstelik yeni skandal bir suçlama ile dönülmez bir yola girecekler. Bu olaylar, Kıvılcım ve Ömer'in arasını ısıtacak.

Dizideki diğer gelişmeler

Mustafa (Emrah Altıntopeak) ve Nilay'ın (Feyza Civelek) bebek sorunu da bir süre daha devam edecek. Mustafa, hem korku hem de mutluluk yaşayacak. Pembe (Sibel Taşçıoğlu), Apo'yu (Settar Tanrıöğen) geri kazanmak için uğraşsa da Alev (Müjde Uzman) hayatını değiştirecek bir sürprizle karşılaşacak. Sezonun en büyük sürprizi de bu olacak. Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Fatih (Doğukan Güngör) arasında ise büyük bir ayrılık yaşanacak. Dizideki genç oyunculardan birine de yeni bir aşk gelecek. Bakalım dedikodular doğru çıkacak mı?