Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kızılcık Şerbeti Nilay'ın bebeğenin babası kim? Kızılcık Şerbeti 48. bölümde neler olacak?

Kızılcık Şerbeti'nin 48. bölüm fragmanı, tüm izleyicilerde şok etkisi yarattı! Mustafa'nın Nilay'a boşanma davası açması ve bebeğin gerçek babasının kim olduğu konusundaki sır perdesini aralıyor. Nilay bebeğin gerçek babasının kim olduğunu söyleyecek mi? Kalp krizi geçiren Abdullah bey uyanacak mı? İşte Kızılcık Şerbeti 48. Bölümde yaşanacak gelişmeler…

Yayın Tarihi: 21.01.2024 09:49
Güncelleme Tarihi: 21.01.2024 09:49

Kızılcık Şerbeti Nilay'ın bebeğenin babası kim? Kızılcık Şerbeti 48. bölümde neler olacak?

Kızılcık Şerbeti, ekranlara kilitlenen milyonlarca izleyiciyi gerçek hayattan esinlenen hikayesiyle her hafta büyülemeye devam ediyor. Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Doğukan Güngör, Barış Kılıç gibi sevilen isimleri bir araya getiren dizi, 19 Ocak Cuma akşamı seyircisiyle buluşan yeni bölümüyle olay dolu anlar yaşattı. Dizinin yeni bölümün sona ermesiyle yayınlanan 48. Bölüm fragmanı, izleyenleri adeta şoke etti. Fragmanda, Mustafa'nın Nilay'a boşanma davası açtığı görüldü. Şimdi merak edilen sorular arasında, Kızılcık Şerbeti'nde Nilay'ın bebeğinin gerçek babası kim? Nilay, Mustafa'yı mı aldattı? İşte detaylar...

Dizide sevilen çiftlerden Nilay ve Mustafa çifti, geçmiş bölümlerde birbirlerine olan bağlılıklarıyla dikkat çekmiş ve izleyicinin sevgisini kazanmıştı. Nilay'ın zaman zaman patavatsız hareketleri tepki çekerken, kocası Mustafa konu olduğunda her zaman destek olmuş ve karısının hatalarını örtbas etmeye çalışmıştı.

Son bölümlerde Abdullah ve Alev'in aşkı aileyi sarsarken, Kızılcık Şerbeti 48. Bölüm fragmanı, izleyicileri şaşırtacak gelişmeleri de beraberinde getireceğe benziyor. Mustafa'nın Nilay'a boşanma davası açması, dizinin yeni döneminde nelerin yaşanacağı konusunda büyük bir merak uyandırdı.

KIZILCIK ŞERBETİ 47. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Pembe'nin entrikaları sonucunda nezarete düşen Alev, bir süre boyunca Abdullah ile iletişim kuramaz. Sonunda Abdullah'ın yardımıyla kurtulsa da yaşananlar onu derinden etkiler ve aralarındaki ilişliyi düşünmeye iter. Bu olayların ardından Alev, bir süreliğine yurt dışına gitmeye karar verir… Ancak diğer bir tarafından bu karardan Abdullah’ın haberi yoktur. Aldığı kararı sadece ailesine söyleyen Alev, işleriyle ilgilenmesi için de Doğa'dan yardım ister.

KIZILCIK ŞERBETİ 47. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer, Görkem'in farklı yönlerini keşfetmeye çalışmakta kararlıdır. Onu daha yakından tanımaya çalışır. Umut, yeni iş yerinde başarılı bir şekilde ilerler ve kısacası paraya para demez. Bu sefa içerisindeki son durumlarını Nursema’nın ailesinin fark ettirmekte kararlı olan Umut, aile arasında bir yemek düzenler. İşte ortalığın karışcağı bir yemek daha! Ertuğrul ve Kıvılcım cephesinde ise işler daha da sarpa sarmıştır. Ertuğrul'un evlilik teklifi, Kıvılcım'ın ise bu teklife sıcak bakmaması; ilişkilerine zarar verecektir.

Alev'in ayrılığının etkisiyle iş hayatında zorluklar yaşayan Abdullah'ın kalbi, bu kadar stresi kaldıramaz. 48. bölümde Ünal ailesinin yaşadığı bu karmaşık durumlar, diziye yeni bir boyut kazandırarak izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

KIZILCIK ŞERBETİ MUSTAFA NEDEN BABA OLAMIYOR?

Mustafa basit bir şikayet için doktora gider. Yapılan tetkiklerin ardından büyük bir şok yaşar. Daha önce üroloji muayenesi olmayan Mustafa, gerçeklerden geri kalmıştır. Peki bu gerçek nedir? Mustafa doktor sayesinde asla baba olmayacağını öğrenir. Peki küçük Abdullah kimin çocuğudur? Nilay, Mustafa’yı aldatmış mıdır? 

KIZILCIK ŞERBETİ KÜÇÜK ABDULLAH KİMİN ÇOCUĞU? NİLAY’IN BEBEĞİNİN BABASI KİM?

Heyecan dolu bir 47. bölümün ardından biten Kızılcık Şerbeti'nin 48. bölüm fragmanı, izleyicileri şaşkına çevirdi. Abdullah'ın kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılması herkesi derinden etkilerken, asıl olay Mustafa ve Nilay arasında yaşandı.

KIZILCIK ŞERBETİ KÜÇÜK ABDULLAH KİMİN ÇOCUĞU? NİLAY’IN BEBEĞİNİN BABASI KİM?

Eve gelen zarfı açan Nilay, elindeki belge karşısında şaşkına döner; zira belgede Mustafa'nın kendisine boşanma davası açtığı yazılıdır. Mustafa'nın yemek masasında dile getirdiği "Bebeğin benden olmadığını biliyorum." ifadesi ise herkesi şaşkına çevirir. 47. Bölüm ve 48. Bölüm fragmanı ardından, izleyicilerin aklına hemen Nilay'ın bebeğinin gerçek babasının kim olduğu ve Nilay'ın Mustafa'yı aldattığı sorularını geldi. İzleyiciler, farklı bir ikili arasında olay beklerken, Nilay ve Mustafa çiftinin arasında yaşanan bu olay herkesi şaşkına çevirdi.

Dizinin başından beri birbirine destek olan ve her zorluğa birlikte göğüs geren Nilay ve Mustafa'nın arasında böyle bir olayın yaşanması, seyirci tarafından "Bu işin içinde başka bir iş var." düşüncesini akla getirdi. Kızılcık Şerbeti 48. Bölümde her şey açığa çıkacak mı büyük merak konusu…