Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kızıl Goncalar dizisinin çekimleri neden engellendi? Dizi devam edecek mi?

FOX’un yeni dizisi Kızıl Goncalar, hayali bir tarikatın maceralarını anlatıyor. Ancak dizinin çekimleri bakanlıktan gelen engellerle karşılaştı. Dizinin başrol oyuncuları Levent ve Meryem arasında farklı dünyaların çatışması devam ediyor.

Yayın Tarihi: 26.12.2023 12:32
Güncelleme Tarihi: 26.12.2023 15:06

Kızıl Goncalar dizisinin çekimleri neden engellendi? Dizi devam edecek mi?

Kızıl Goncalar dizisine Aile Bakanlığı'ndan engel: Çekim izinleri iptal!

FOX'un yeni dizisi Kızıl Goncalar, hayali bir tarikat olan Faniler'in yaşadıklarını konu alıyor. Ancak dizinin çekimleri bir türlü rahat yürümüyor. Bugün Okmeydanı Darülaceze'de devam eden çekimlerin izinleri de iptal edildi.

Kızıl Goncalar dizisinin çekimleri neden durdu?

Dizinin ilk bölümü geçen hafta yayınlanmıştı. Ancak dizinin çekimleri için kullanılan iki mekanın izinleri Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geri alındı. Bu mekanlar milyonlarca lira harcanarak yenilenmişti. Dizinin yapımcısı Gold Film, ödemeleri yaptığı halde izinleri kaybetti.

Özgü Namal ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi, çekim yaptıkları yerlerden birer birer kovulmuştu. Bunun sebebi, bir tarikatın dizinin sahnelerinden hoşlanmaması ve dizinin yayından kaldırılmasını istemesiydi. Daha sonra dizinin posterleri siyah boya ile örtülmüş ve ekip çekim yaptıkları yerlerden atılmıştı.

Dizinin başrol oyuncularından Özcan Deniz'in canlandırdığı doktor Levent karakterinin hastane sahneleri için kullanılan mekanın izinleri de iptal oldu. Bu iptal, bizzat gelen bir talimatla gerçekleşti. Set tekrar durdu. Yeni mekan arayışına girildi.

Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünde neler oldu?

Dizinin ikinci bölümü dün akşam saat 20.00'de FOX'ta ekrana geldi. Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerini paylaştığı dizide, genç oyuncu Can Kızıltuğ da kadroya katıldı. Kızıltuğ, dizide doktor Levent'in kızının okul arkadaşı rolünde izleyiciyle buluştu.

Kızıl Goncalar dizisinin çekimleri neden engellendi? Dizi devam edecek mi?

Dizinin dün akşamki bölümünde, Levent ve Meryem arasında farklı dünyaların çatışması devam etti. Kardeş olduklarını bilmeden sürekli tartışan iki kız, işleri daha da karıştırdı. Meryem ve İdris Efendi'nin börekçideki kavgası, Sadi Hüdayi ve Hasna'yı şaşırttı. Tekkede büyük bir kriz çıktı.Levent, Cüneyd'in geçmişte yaşadığı acıların sırrını çözmeye yaklaştı. Annesi birden ortadan kaybolan Mira, yeni bir hataya imza attı. Zeynep'in küçük yaşta evleneceğini duyan Levent, Meryem'i tehlikeli bir maceraya sürükledi.