Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Kızıl Goncalar Dizisi Reytingleri ve Yorumları Nasıl? Kızıl Goncalar Dizisi Tuttu mu, Beğenildi mi?

Seküler bir Atatürkçü olan Levent ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in kaderlerinin kesişmesini konu alan Kızıl Goncalar dizisi, ilk bölümüyle izleyicilerden tam not aldı. Dizinin oyuncu kadrosu, konusu ve reytingleri hakkında merak edilenler haberimizde.

Yayın Tarihi: 18.12.2023 21:01
Güncelleme Tarihi: 18.12.2023 21:01

Kızıl Goncalar Dizisi Reytingleri ve Yorumları Nasıl? Kızıl Goncalar Dizisi Tuttu mu, Beğenildi mi?

Türkiye’nin yeni dizi fenomeni Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı illk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizinin ikinci bölümü için heyecanlı bekleyiş sürerken, dizinin oyuncu kadrosu, konusu ve reytingleri hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Oyuncu Kadrosu

Kızıl Goncalar dizisinin oyuncu kadrosu, sektörün tanınmış ve başarılı isimlerinden oluşuyor. Dizinin başrolünde, seküler bir Atatürkçü olan Levent Alkanlı karakterini canlandıran Özcan Deniz var. Özcan Deniz, son olarak Seni Çok Bekledim dizisinde oynamıştı. Dizinin diğer başrolünde, mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem Tezel karakterini canlandıran Özgü Namal var. Özgü Namal, uzun bir aradan sonra Kızıl Goncalar dizisiyle ekranlara döndü. Dizinin üçüncü başrolünde ise, Levent’in oğlu Cüneyt Güneş karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu var. Mert Yazıcıoğlu, daha önce Bir Annenin Günahı ve Darmaduman dizilerinde rol almıştı.

Dizinin diğer oyuncuları arasında Şerif Erol, Selen Öztürk, Erkan Avcı, Zehra Kelleci, Hazal Türesan, Duygu Sarışın, Sitare Akbaş, Mert Turak, Tuğrul Tülek, Asiye Dinçsoy, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Yakup Turgut, Mısra Tüfek, Gürhan Elmalıoğlu ve Hamdi Alkan gibi isimler bulunuyor.

Konusu

kızıl goncalar

Kızıl Goncalar dizisinin konusu, iki farklı dünyanın kesişmesini anlatıyor. Levent Alkanlı, seküler bir Atatürkçü olan emekli bir komutanın oğludur. Psikiyatri uzmanı olan Levent, kendi kliniğini işletmektedir. Levent’in hayatı, mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem Tezel ile kesişir. Meryem, tarikat liderinin oğluyla zorla evlendirilmek istenir. Meryem, kızı Zeynep’i de alarak kaçar ve Levent’in kliniğinde işe başlar. Levent ve Meryem arasında bir yakınlaşma başlar. Ancak Levent’in oğlu Cüneyt, Meryem’in kızı Zeynep’e aşıktır. Bu durum, Levent ve Meryem’in ilişkisini zorlar. Ayrıca tarikat, Meryem ve Zeynep’i geri almak için her yolu denemektedir. Levent ve Meryem, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen “evlat” söz konusu olduğunda anneliğin ve babalığın birleştirici gücünü keşfederler.

Reytingleri

Kızıl Goncalar dizisi, ilk bölümüyle reytinglerde zirveye oturdu. Dizinin ilk bölümü, 18 Aralık 2023 tarihinde FOXTV’de yayınlandı. Dizinin ilk bölümü, totalde 9.64 reyting ve 22.36 izlenme payı, AB’de 10.32 reyting ve 23.65 izlenme payı, ABC1’de 10.17 reyting ve 23.34 izlenme payı alarak tüm kategorilerde birinci oldu. Dizinin ikinci bölümü ise 25 Aralık 2023 tarihinde FOXTV’de yayınlanacak.

Yorumları

Kızıl Goncalar dizisi, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Dizinin ilk bölümü, Twitter’da #KızılGoncalar etiketiyle gündem oldu. Dizinin oyuncu performansları, konusu ve sahneleri, izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı. Dizinin ilk bölümüne ilişkin bazı yorumlar şöyle:

Kızıl Goncalar dizisi çok güzel başladı. Özcan Deniz ve Özgü Namal harika bir ikili olmuş. Konusu da çok ilgi çekici. Her hafta izleyeceğim.

Kızıl Goncalar dizisinde Özgü Namal’ın oyunculuğuna hayran kaldım. Uzun zamandır böyle bir performans görmedim. Dizinin konusu da çok gerçekçi ve sürükleyici. Tebrikler.

Kızıl Goncalar dizisi çok etkileyici bir dizi. İki farklı dünyanın kesişmesini çok iyi anlatıyor. Oyuncuların hepsi çok başarılı. Özellikle Özcan Deniz ve Özgü Namal çok uyumlu. Diziyi çok sevdim.