Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,24 0%
EURO
35,08 0,15%
ALTIN
2.492,99 0,19%

Kız bebek hamileliği çok daha zor! Eda Ece yaşadıklarını anlattı

33 yaşındaki ünlü oyuncu Eda Ece, bebeğini kucağına almaya hazırlanırken hamilelik süreci hakkında konuştu. 6 aylık hamile olduğunu belirten Ece, kız hamileliğinin daha zorlu geçtiğini ifade etti. İşte Eda Ece’den hamilelik açıklamaları…

Yayın Tarihi: 21.01.2024 17:14
Güncelleme Tarihi: 21.01.2024 17:14

Kız bebek hamileliği çok daha zor! Eda Ece yaşadıklarını anlattı

Uzun yıllardır basketbolcu Buğrahan Tuncer ile devam eden ilişkisini evlilikle taçlandıran Eda Ece, şu günlerde hamilelik heyecanını yaşıyor. 6 aylık hamile olan Eda Ece, kesinlikle kız çocuk hamileliğinin çok daha zor olduğunun altını çiziyor. İşte Eda Ece’yi zorlayan hamilelik süreci…


“KIZ HAMİLELİĞİ KESİNLİKLE ÇOK ZOR”

Eda Ece, kız hamileliğinin daha zorlu bir süreç olduğunu belirterek, erkek annelerinin ise genellikle "Hiçbir şey olmadı" dediğini söyledi. Oyuncu, Gupse Özay ve Aslı Enver gibi arkadaşlarıyla yaptığı konuşmalarda kız hamileliğinde benzer belirtileri paylaştığını ifade etti.

Kız bebek hamileliği çok daha zor! Eda Ece yaşadıklarını anlattı

“NEYSE Kİ BUĞRA HEP DESTEK OLUYOR”

Eda Ece, eşi Buğrahan Tuncer'e olan teşekkürlerini ifade ederken, hamilelik sürecinde herhangi bir aşerme yaşamadığını belirtti. 

6 aylık hamile olduğunu açıklayan Ece, sosyal medya üzerinden takipçilerinden gelen "Doğum ne zaman?" sorusuna, "Doğum nisan sonu, mayıs başı arkadaşlar." şeklinde cevap verdi. Sosyal medyada hamilelik fotoğrafları paylaşan ünlü oyuncu, karnı burnunda pozlarıyla geniş bir beğeni kitlesi de elde etmeye devam ediyor. 

EN SON SOSYAL MEDYADA DUYURDULAR 

Çift, geçtiğimiz yıl 21 Haziran'da Beşiktaş'ta bulunan lüks bir otelde dünyaevine girmişti. Kısa bir süre sonra gelen bebek müjdesiyle mutluluğunu paylaşan ünlü oyuncunun yakın arkadaşı Şevval Sam da hamilelik haberini doğrulayarak, "Bizim haberimiz vardı, duyurulmasını bekliyorduk. Teyze oluyorum, çok mutluyum." açıklamasını yapmıştı.

Kız bebek hamileliği çok daha zor! Eda Ece yaşadıklarını anlattı

Eda Ece, hamilelik iddialarını doğrulayarak, "Manken bu kez ben değilim. Sürprizim var, yakında açıklayacağım." demiş ve ilk kez karnı burnunda poz vererek kız bebek beklediklerini duyurmuştu.