DOLAR
42,84 -0,02%
EURO
50,38 -0,36%
ALTIN
6.169,58 -0,03%
BITCOIN
3.750.366,25 0,01%

Kırşehir'de köpekten kaçan sürücü kontrolü kaybedip takla attı

Kırşehir'de Karakuyu yolu üzerinde A.K. (24) yönetimindeki otomobil, yola çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca kontrolden çıkarak takla attı; sürücü yoğun bakımda.

Yayın Tarihi: 25.12.2025 12:51
Güncelleme Tarihi: 25.12.2025 13:25

Kırşehir'de köpekten kaçan sürücü kontrolü kaybedip takla attı

Kırşehir'de köpekten kaçan sürücü kontrolü kaybederek takla attı

Kaza detayları

Kaza, sabah saatlerinde Karakuyu yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.K. (24) yönetimindeki otomobil, yola aniden çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonucu kontrolü kaybederek takla attı.

Kazada ağır yaralanan sürücü A.K., olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan A.K.'nin tedavisi sürüyor.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

KIRŞEHİR'DE, KÖPEKTEN KAÇMAK İSTEYEN SÜRÜCÜ YAPTIĞI MANEVRAYLA KULLANDIĞI OTOMOBİLİN HAKİMİYETİNİ...

KIRŞEHİR'DE, KÖPEKTEN KAÇMAK İSTEYEN SÜRÜCÜ YAPTIĞI MANEVRAYLA KULLANDIĞI OTOMOBİLİN HAKİMİYETİNİ KAYBEDEREK TAKLA ATTI 1 KİŞİ YARALANDI

KIRŞEHİR'DE, KÖPEKTEN KAÇMAK İSTEYEN SÜRÜCÜ YAPTIĞI MANEVRAYLA KULLANDIĞI OTOMOBİLİN HAKİMİYETİNİ...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.