DOLAR
42,8 0%
EURO
50,14 0%
ALTIN
5.970,59 0,03%
BITCOIN
3.773.314,6 0,1%

Kırşehir Akçakent'te çift evlerinde silahla öldürüldü; zanlı Kırıkkale'de yakalandı

Kırşehir Akçakent'te Refik (63) ve Emine Kaygısız (62) evlerinde silahla öldürüldü; zanlı H.D., Kırıkkale'de saklandığı adreste yakalandı.

Yayın Tarihi: 18.09.2025 18:03
Güncelleme Tarihi: 18.09.2025 18:03

Kırşehir Akçakent'te çift evlerinde silahla öldürüldü; zanlı Kırıkkale'de yakalandı

Kırşehir Akçakent'te çift evlerinde silahla vurularak yaşamını yitirdi, zanlı Kırıkkale'de yakalandı

Kırşehir'in Akçakent ilçesi Yaylaözü köyünde yaşayan Refik Kaygısız (63) ve eşi Emine Kaygısız (62), ikametlerinde silahla vurulmuş halde bulunarak hayatını kaybetti.

Olayın gelişimi

Komşuların evden silah sesleri duyması üzerine yapılan ihbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, çifti olay yerinde yaşamını yitirmiş olarak tespit etti.

Soruşturma ve zanlının yakalanması

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi, ilk incelemeler sonucunda şüphelinin Kırıkkale'ye kaçtığını belirledi. Kırşehir ve Kırıkkale jandarma ekipleri ile Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü personelinin ortaklaşa yürüttüğü operasyonda şüpheli H.D., Kırıkkale'de saklandığı ikamette gözaltına alındı.

Şüpheli, işlemler için Kırşehir'e getirildi.

Olayın gerekçesi

Soruşturma kapsamında elde edilen bilgilere göre, H.D. ile Kaygısız çifti arasında kuru ot ve ağaç yakılması nedeniyle tartışma yaşandı; tartışmanın büyümesi üzerine zanlının yanında bulunan silahla çifte ateş ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı