Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kirli Sepeti’nde sürpriz transfer: Furkan Palalı geliyor, kimler gidiyor?

Kirli Sepeti dizisinde Furkan Palalı yeni bir karakter olarak katılıyor. Hayriye ile aşk yaşayacak olan Levent, yeni siteye taşınan gizemli bir komşu. Dizide ayrılan oyuncular da var.

Yayın Tarihi: 31.01.2024 17:36
Güncelleme Tarihi: 31.01.2024 17:36

Kirli Sepeti’nde sürpriz transfer: Furkan Palalı geliyor, kimler gidiyor?

Furkan Palalı, Kirli Sepeti'ne katıldı

FOX'un yeni adı NOW'un pazar akşamları izlenme rekorları kıran dizisi Kirli Sepeti'nde sürpriz bir gelişme yaşandı. Dizinin oyuncu kadrosuna Furkan Palalı dahil oldu.

Hayriye'nin yeni aşkı Levent

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kirli Sepeti'nin oyuncu kadrosu her geçen gün genişliyor. Diziden ayrılan Rüzgar Aksoy'un yerine gelen Furkan Palalı, dizide Levent karakterini canlandıracak. Ceren Moray'ın başrolünü üstlendiği Hayriye karakterine de yeni bir aşk kapısı açılacak. Hayriye, bir gece kulübünde tesadüfen karşılaştığı Levent ile öpüşecek. Levent'in, yeni siteye taşınan gizemli bir komşu olduğu ortaya çıkacak.

Kirli Sepeti'nde ayrılık rüzgarı

Ece Erdek Koçoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı Kirli Sepeti dizisinde, ana kadrodan bazı isimler de veda etti. Deniz Sarıkaş, Erdal Küçükkömürcü ve Nevin Efe, dizinin son bölümünde ekrana veda eden oyuncular arasında yer aldı. Kirli Sepeti'nde daha fazla ayrılık olacağı da kulislerde konuşuluyor.