Kırıkkale'de Boşanma Aşamasındaki Kadına Silahlı Saldırı

Kırıkkale'de boşanma aşamasındaki kadın, eşi tarafından silahla yaralandı. Tedavi altına alındı, polis şüpheliyi arıyor.

Yayın Tarihi: 24.10.2024 14:40
Güncelleme Tarihi: 24.10.2024 14:40

Kırıkkale'de Boşanma Aşamasındaki Kadına Silahlı Saldırı

Kırıkkale'de Silahlı Saldırı

Kırıkkale'de, boşanma sürecindeki bir kadının eşi tarafından silahla yaralanması olayı korku dolu anlara sahne oldu.

Olayın Detayları

Olay, Etiler Mahallesi 1125 Sokak'taki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, 27 yaşındaki B.D. ile eşi K.D. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşerek, B.D. tabancayla K.D.'ye ateş etti.

Yaralanma ve Tedavi Süreci

Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadını bacaklarından vurulmuş bir halde buldu. Hızla ambulansa alındı ve Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı kadının sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Polis Çalışmaları

Olayın ardından, polisin kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattığı öğrenildi. Olayın detayları ve şüphelinin kimliği hakkında henüz net bir bilgi yok.

Kırıkkale'de boşanma aşamasındaki eşinin tabancayla yaraladığı kadın, tedavi altına alındı. İhbar...

Kırıkkale'de boşanma aşamasındaki eşinin tabancayla yaraladığı kadın, tedavi altına alındı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı