Kıraathanede husumet tüfeğe döndü, bir kişi ağır yaralandı

Kayseri Melikgazi'de kıraathane çalışanı ile husumetlisi arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü; tüfekle vurulan 47 yaşındaki E.K. ağır yaralandı.

Yayın Tarihi: 20.09.2026 12:51
Güncelleme Tarihi: 20.09.2026 13:11

Kıraathanede husumet tüfeğe döndü, bir kişi ağır yaralandı

Olayın ayrıntıları:

Kayseri’nin Melikgazi ilçesi Keykubat Mahallesi Kaynak Caddesi üzerinde bulunan bir kıraathanede, iddiaya göre kıraathane çalışanı O.Ö. ile husumetlisi E.K. (47) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine O.Ö. tarafından tüfekle ateş açıldığı bildirildi.

Vücuduna isabet eden saçmalar sonucu E.K. ağır yaralandı. Olayı duyan çevredekiler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi; ilk müdahale olay yerinde yapıldı ve yaralı ambulansla hastaneye sevk edildi.

Soruşturma ve müdahale:

Olay yerinde önlemler alan polis ekipleri inceleme başlatırken, saldırganın kısa süre sonra karakola giderek teslim olduğu öğrenildi. Yetkililer tarafından olayla ilgili adli işlem ve soruşturma başlatıldı.

Gelişmeler doğrultusunda emniyet güçlerinin delil toplama ile tanık ifadelerini alma çalışmalarının sürdüğü, yaralının sağlık durumuna ilişkin bilgilerin hastane tarafından paylaşılacağı belirtildi.

OLAY YERİ

OLAY YERİ

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.