İslahiye’de dağlık alanda silahlı kavga: 2 ölü, 3 yaralı

İslahiye’de alacak-verecek nedeniyle dağlık alanda buluşan iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı ve jandarma soruşturma başlattı.

Yayın Tarihi: 06.09.2026 00:28
Güncelleme Tarihi: 06.09.2026 01:12

İslahiye’de dağlık alanda silahlı kavga: 2 ölü, 3 yaralı

İslahiye'de silahlı kavga

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Tahtaköprü Barajı yakınlarındaki dağlık arazide alacak-verecek meselesi nedeniyle husumetli iki grup konuşmak için bir araya geldi. Görüşme sırasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve taraflar arasında silahların kullanıldığı çatışma çıktı. Olay yerinde yapılan tespitlere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Olay yerinde müdahale:

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı; yaralılardan üçü daha sonra hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde tamamlanan işlemlerin ardından hayatını kaybedenlerin cenazeleri kimlik tespiti ve otopsi için Adli Tıp Kurumu morgu'na götürüldü.

Güvenlik önlemleri ve soruşturma:

Bölgede güvenlik önlemlerini artıran jandarma ekipleri, çatışmayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Yetkililer olayın nasıl geliştiğine ilişkin delilleri topluyor ve soruşturma kapsamında ifadeler ile olayın ayrıntılarını incelemeye devam ediyor.

GAZİANTEP’TE HUSUMETLİ İKİ GRUP ARASINDA SİLAHLI KAVGA: 2 ÖLÜ, 3 YARALI

GAZİANTEP’TE HUSUMETLİ İKİ GRUP ARASINDA SİLAHLI KAVGA: 2 ÖLÜ, 3 YARALI

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.