Kimliği belirsiz şahıs Marmaris'te dereden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı
Çıldır Mahallesi 177. Sokak'ta bir dere içinde hareketsiz halde bulunan ve kimliği henüz belirlenemeyen erkek şahıs için bölgeye sağlık, itfaiye ve emniyet ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle şahıs dere içerisinden çıkarılarak hastaneye teslim edildi.
Olay yeri müdahalesi:
Bölgeye ulaşan ekipler, şahsa olay yerinde ilk tıbbi müdahaleyi gerçekleştirdi. Ardından itfaiye ekipleri sedye ile koordineli bir çalışma yaparak şahsı bulunduğu yerden güvenli şekilde çıkardı ve ambulanse nakletti.
Sağlık durumu ve inceleme:
Kimliği tespit edilemeyen şahıs, ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Marmaris'teki özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak emniyet birimlerince inceleme başlatıldı ve kimlik tespit çalışmaları sürüyor.
MARMARİS’TE DEREYE DÜŞEN VE HAREKETSİZ HALDE BULUNAN KİMLİĞİ HENÜZ BELİRLENEMEYEN ERKEK ŞAHIS, EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE BULUNDUĞU YERDEN ÇIKARILARAK HASTANEYE KALDIRILDI.