Keşan'da 5 şüpheliden uyuşturucu madde ele geçirildi
Operasyonun ayrıntıları
Edirne’nin Keşan ilçesinde, Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Yörük Mahallesi'nde farklı saatlerde yürüttüğü uyuşturucu ile mücadele çalışmasında şüphelendikleri E.F., T.E., H.D., T.U. ve O.P. durduruldu.
Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen üst aramasında ele geçirilen maddeler şu şekilde bildirildi: 2 adet peçete içerisinde 3,88 gram, peçete içerisinde 11.17 gram, peçete içerisinde 2.05 gram, sigara kağıdı, 1 adet beyaz poşet içerisinde 4.67 gram, 3 adet sentetik ecza ve 1 adet alüminyum folyo içerisinde 0.55 gram uyuşturucu madde.
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı. Bölgedeki denetimler kapsamında yürütülen bu tür uygulamalar, uyuşturucu kullanımını ve satışını engellemeye yönelik çalışmaların bir parçası olarak değerlendiriliyor.
Güncel gelişmeler ve adli süreçle ilgili bilgiler yetkili mercilerden gelecek açıklamalara göre şekillenecektir; soruşturma devam etmektedir.
EDİRNE'NİN KEŞAN İLÇESİNDE, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMADA, 5 ŞÜPHELİNİN ÜST ARAMASINDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ.