Körfez'de park halindeki çekici alevlere teslim oldu

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki tır parkında park halindeki 34 FRZ 19 plakalı çekici yanarak hasar gördü; itfaiye yangını söndürdü, polis inceleme başlattı.

Yayın Tarihi: 15.07.2026 16:20
Güncelleme Tarihi: 15.07.2026 16:21

Körfez'de park halindeki çekici alevlere teslim oldu

Körfez'de park halindeki çekici alevlere teslim oldu

Olay ve müdahale

Olay, Kocaeli'nin Körfez ilçesi Barbaros Mahallesi'nde bulunan tır parkında meydana geldi. Park halinde bulunan 34 FRZ 19 plakalı çekici, henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü; araçta hasar oluştu.

İnceleme

Polis ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla olay yerinde ve araçta inceleme başlattı. Soruşturma sürüyor.

KOCAELİ'NİN KÖRFEZ İLÇESİNDE TIR PARKINDA BULUNAN ÇEKİCİ, ALEVLERE TESLİM OLDU. YANGIN, İTFAİYE...

KOCAELİ'NİN KÖRFEZ İLÇESİNDE TIR PARKINDA BULUNAN ÇEKİCİ, ALEVLERE TESLİM OLDU. YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN SÖNDÜRÜLDÜ.

KOCAELİ'NİN KÖRFEZ İLÇESİNDE TIR PARKINDA BULUNAN ÇEKİCİ, ALEVLERE TESLİM OLDU. YANGIN, İTFAİYE...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.