Bist 100
10.319,96 1%
DOLAR
32,27 -0,06%
EURO
35,11 -0,01%
ALTIN
2.452,69 -0,05%

Keçiören Belediyesi'nden gizli girişi çıkan otele dair Altınok'tan açıklama geldi!

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi adayı Turgut Altınok’un geçtiğimiz dönem yönettiği Keçiören Belediyesi’nden geçişi olan gizli bir otel ortaya çıktı! Altınok ise 5 yıllık görev süresinde 3 kez bile bu otele girmediğini iddia etti…

Yayın Tarihi: 02.05.2024 09:52
Güncelleme Tarihi: 02.05.2024 09:52

Keçiören Belediyesi'nden gizli girişi çıkan otele dair Altınok'tan açıklama geldi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Mesut Özarslan’ın devraldığı Keçiören Belediyesi’nin binasında belediyeye ait Aile Terapi Merkezi’ne gizli bir giriş olduğu fark edildi. Farklı bir bina girişi olan tabelasız binanın içinde 9 oda bulunduğu, her odada tuvalet ve banyo ile birlikte mescit yer aldığı aktarıldı. Hatta öyle ki Başkan Özarslan’ın söylediklerine göre otel gibi kullanılan odalar arasında Turgut Altınok’un da kullandığı odalar bulunuyor. 

Basın açıklaması yapan Belediye Başkanı Özarslan, binanın kim tarafından ne için yapıldığının bilinmediğini, TOGEM isimi verilen binanın söz konusu bina olduğunu aktardı. Binanın altında terapi merkezi olduğu ve otel gibi kullanılan odalar bulunduğunu belirten Özarslan, söz konusu durumun belediyeye yakışmadığını ifade etti. 

Kullanışlı hale getirilecek! 

Söz konusu tabelasız binanın kullanışlı hale getirileceğini belirten Özarslan, binayı Keçiören Belediyesi Gıda Limited Şirketi’ne dönüştüreceklerini belirtti. Ayrıca şirkette de halka istihdam sunulacağını aktardı. Binadaki makam odasını reddettiğini ifade eden Özarslan, makam odasının da toplantı odasına çevrildiğini kaydetti. 

Turgut Altınok sitem etti! 

Eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, iddialara tepki gösterdi. Otel olduğu iddia edilen binanın TOGEM binası olduğunu ve kendilerinden önceki dönemde yapıldığını ifade etti. Son 5 yıllık süreçte binaya 3 kere dahi giriş yapmadığını öne süren Turgut Altınok, şu açıklamayı yaptı: 

turgut altınok