Keçiören Belediyesi'nden ara tatilde miniklere 'Tembel Ayşe' müzikali
Şehir Tiyatroları'ndan çocuklara yönelik gösterim
Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatroları, Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu'nda 'Tembel Ayşe' adlı müzikal çocuk oyununu ara tatilde seyirciyle buluşturdu. Oyun, Keçiörenli miniklerden yoğun ilgi gördü.
Gösterimler, Cumartesi iki seans ve Pazar bir seans olarak gerçekleştirildi. Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu'nu dolduran yüzlerce çocuk, müzik ve tiyatronun birleştiği bir atmosferde izledi.
Müzikal, sorumluluk bilinci, sağlıklı yaşam ve temizlik alışkanlığı gibi temel değerleri eğlenceli bir dille aktararak çocuklara güçlü bir mesaj sundu. Şarkılar ve danslarla zenginleştirilen sahneler, hem eğlenceli hem öğretici bir deneyim oluşturdu.
Veliler sahnelenmeden memnuniyet duyduklarını belirtti ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile emeği geçen personele teşekkürlerini sundu.
Oyun, çocuklara yönelik kültürel ve eğitsel hizmetlerin sürdürüldüğünü gösteren bir etkinlik olarak kayda geçti.
KEÇİÖREN BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROLARI'NIN NECİP FAZIL KISAKÜREK TİYATRO SALONU’NDA SAHNELEDİĞİ ‘TEMBEL AYŞE’ İSİMLİ MÜZİKAL ÇOCUK OYUNU KEÇİÖRENLİ MİNİKLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.