KBÜ'de 'Açık Ateşten Teknolojik Pişirme Sistemlerine' söyleşisi: Gastronomide teknolojinin rolü
Karabük Üniversitesi'ndeki söyleşide RATIONAL Türkiye'den Umut Eyioğlu, teknolojik pişirme sistemlerinin mutfaklarda verimlilik, sürdürülebilirlik ve eğitim üzerindeki etkilerini paylaştı.
KBÜ'de "Açık Ateşten Teknolojik Pişirme Sistemlerine" başlıklı söyleşi gerçekleştirildi Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu kampüsünde düzenlenen söyleşide, mutfaklarda kullanımı yaygınlaşan teknolojik pişirme sistemlerinin dönüşümdeki yeri ve etkileri ele alındı. Etkinlik, KBÜ ev sahipliğinde Turizm ve Gastronomi Bilimleri Araştırmaları Komisyonu (TGBA) ile…