DOLAR
42,8 0%
EURO
50,14 -0,01%
ALTIN
5.972,47 0,01%
BITCOIN
3.780.577,87 -0,35%

Kayserispor, Konyaspor Deplasmanına 5 Eksikle Çıkıyor

Kayserispor, Süper Lig 17. haftasında Konyaspor deplasmanına Gideon Jung, Majid Hosseini, Lionel Carole, Nurettin Korkmaz (sakat) ve Abdulsamet Burak (PFDK cezası) olmadan çıkacak.

Yayın Tarihi: 20.12.2025 10:43
Güncelleme Tarihi: 20.12.2025 10:43

Kayserispor, Konyaspor Deplasmanına 5 Eksikle Çıkıyor

Kayserispor Konyaspor deplasmanına 5 eksikle gidiyor

Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Kayserispor’da 5 eksik kadroya yansıyor.

Eksikler ve sebepleri

Takımın Gideon Jung, Majid Hosseini, Lionel Carole ve Nurettin Korkmaz sakatlıkları nedeniyle maçta forma giyemeyecek.

Abdulsamet Burak ise bahis soruşturması neticesinde PFDK’dan ceza aldığı için Konyaspor maçında kadroda yer alamayacak.

Yılın son maçını kazanıp çıkışını sürdürmek isteyen sarı-kırmızılı takım, bu eksiklerle sahada alternatif çözümler üretmek zorunda kalacak.

SÜPER LİG EKİPLERİNDEN KAYSERİSPOR; DEPLASMANDA OYNAYACAĞI KONYASPOR MAÇINDA 5 FUTBOLCUSUNDAN...

SÜPER LİG EKİPLERİNDEN KAYSERİSPOR; DEPLASMANDA OYNAYACAĞI KONYASPOR MAÇINDA 5 FUTBOLCUSUNDAN YARARLANAMAYACAK.

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!