Gebze'de üç setlik üstünlük
SMS Grup Efeler Ligi'nde Gebze Belediyespor, Gebze Spor Salonu'nda konuk ettiği Sungurlu Belediyespor'u 3-0 mağlup etti. Ev sahibi ekip setleri 25-19, 25-19 ve 25-12 alarak karşılaşmadan farklı bir skorla ayrıldı.
Setlerin özeti:
İlk sette Gebze Belediyespor, servis ve blok organizasyonunda etkin bir başlangıç yaparak rakibini zorladı ve seti 25-19 ile kazandı. İkinci sette de ritmini sürdüren ev sahibi takım, benzer oyunuyla ikinci seti de 25-19 alarak durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sette Gebze, üst üste sayılar bularak üstünlüğünü perçinledi ve seti 25-12 ile tamamladı.
Oyuncular ve protokol:
Gebze Belediyespor'da maçın skor yükünü çeken isimler Marek Sotola (14), Gökhan Gökgöz (13) ve Aykut Aydın (10) oldu. Karşılaşmayı tribünden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, Gebze Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tatoğlu ile Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu izledi.
Gebze Belediyespor'un etkili servisleri, blok organizasyonu ve hızlı hücum varyasyonları maçın belirleyici unsurları oldu; ev sahibi ekip bu performansla saha avantajını iyi değerlendirdi.
SMS GRUP EFELER LİGİ'NDE MÜCADELE EDEN GEBZE BELEDİYESPOR, SAHASINDA KONUK ETTİĞİ SUNGURLU BELEDİYESPOR'U 3-0 MAĞLUP ETTİ.