Kayserispor hazırlık maçında Pendikspor'a 2-1 yenildi
Erciyes kampında oynanan maçta Pendikspor ilk yarıda iki gol buldu
TFF 1. Lig ekiplerinden Kayserispor, yeni sezon öncesi ikinci hazırlık maçında Pendikspor'a 2-1 mağlup oldu.
Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde oynanan karşılaşmada İstanbul ekibi Pendikspor, maçın ilk yarısında bulduğu gollerle üstünlüğü ele geçirdi. Rogerio Thuram, 41. ve 45. dakikalarda ağları sarsarak takımını öne taşıdı.
Kayserispor'un tek golü ise ikinci yarıda, 49. dakikada Ataol Taylan Karapınar tarafından kaydedildi. Bu gol, sarı-kırmızılıların skoru eşitlemesine yetmedi.
Maç, Pendikspor'un ilk yarıdaki etkin oyununu koruması ve Kayserispor'un ikinci yarıda toparlanma çabalarının ardından 2-1 sonuçlandı. Bu hazırlık mücadelesi, takımların sezon öncesi form ve uyum arayışlarına dair sinyaller verdi.
Kayserispor, üçüncü hazırlık maçında 21 Temmuz Salı günü Kasımpaşa ile karşılaşacak.
KAYSERİSPOR YENİ SEZON ÖNCESİ İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINDA PENDİKSPOR’A 2-1 MAĞLUP OLDU.