Kayseri'de silah ticareti operasyonu: 2 şüpheli gözaltında, 7 ruhsatsız silah ele geçirildi

Kayseri'de düzenlenen operasyonda 2 kişi yakalandı; 4 tabanca, 3 tüfek, susturucular, şarjör ve 101 fişek ele geçirildi.

Yayın Tarihi: 07.05.2026 05:44
Güncelleme Tarihi: 07.05.2026 05:46

Kayseri'de silah ticareti operasyonu: 2 şüpheli gözaltında, 7 ruhsatsız silah ele geçirildi

Kayseri'de silah ticareti operasyonu: 2 şüpheli yakalandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından silah ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen ortak çalışmada iki şüpheli yakalandı. Operasyonu İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri gerçekleştirdi.

Ele geçirilen malzemeler

Ekiplere yapılan aramalarda 4 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız tüfek, 2 adet susturucu, 5 adet şarjör ve 101 adet çeşitli ebatlarda fişek ele geçirildi.

Şüpheliler ve adli süreç

Operasyonda yakalanan şahısların kimlikleri B.Ç. (48) ve C.Y. (26) olarak belirlendi. Şüpheliler hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı.

KAYSERİ’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN SİLAH TİCARETİ YAPAN ŞAHISLARA YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALARDA 2...

KAYSERİ’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN SİLAH TİCARETİ YAPAN ŞAHISLARA YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALARDA 2 ŞAHIS YAKALANIRKEN, 4 TABANCA VE 3 TÜFEK OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 7 ADET RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ.

KAYSERİ’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN SİLAH TİCARETİ YAPAN ŞAHISLARA YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALARDA 2...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.