Kayseri'de Öğretmeni Silahla Yaralayan Kadının Dava Süreci Devam Ediyor

Kayseri'de bir öğretmeni yaralayan kadının duruşması devam etti; bebeğiyle katıldı, beraat talep etti.

Yayın Tarihi: 03.09.2024 19:33
Güncelleme Tarihi: 03.09.2024 19:33

Kayseri'de Öğretmeni Silahla Yaralayan Kadının Dava Süreci Devam Ediyor

Kayseri'de Öğretmeni Yaralayan Kadının Yargılanmasına Devam Edildi

Kayseri ilinde bir öğretmene yönelik silahlı saldırı olayıyla ilgili dava süreci sürüyor. 2. Ağır Ceza Mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmada, zanlı 31 yaşındaki Ş.A., bebeğiyle birlikte hazır bulundu. Olayın mağduru olan 43 yaşındaki K.Ç.K. ise duruşmaya katılmadı.

Sanığın Talepleri ve Mahkeme Değerlendirmesi

Mahkeme başkanı, K.Ç.K.'nın sağlık raporunun henüz mahkemeye ulaşmadığını bildirdi. Hakkında öldürmeye teşebbüs suçlaması bulunan Ş.A., savunmasında bebeğinin sağlık durumunun ciddiyetine vurgu yaparak ameliyat olması gerektiğini ifade etti.

Sanık, "Öyle bir niyetim yoktu, pişmanım. Beraatımı ve tahliyemi talep ediyorum." şeklinde konuştu. Ancak mahkeme heyeti, Ş.A.'nın tutukluluğuna devam edilmesine karar vererek, eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.

Olayın Gelişimi

Olay, Kocasinan ilçesindeki bir okulda 5 Şubat tarihinde meydana geldi. Okula gelen Ş.A., K.Ç.K. ile konuştuğu esnada öğretmeni tabancayla yaralamıştı. Yaralı öğretmen, hastaneye kaldırılırken, Ş.A. gözaltına alınmış ve sonrasında tutuklanmıştı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı